سیدابوالفضل میرابوطالبی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بازرسان شبکه بهداشت و درمان و دامپزشکی اردستان طی بازدید مشترک و ضربتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن بینراهی بازدید کردند.
وی افزود: در این بازدید مواردی شامل بهداشت فردی و عمومی، مواد غذایی، ساختمان، ابزار و وسایل و مواد اولیه، کلرسنجی آب آشامیدنی، رعایت نکات و دستورالعملها و... مورد ارزیابی قرار گرفت.
مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اردستان با بیان اینکه رستوراندارها برای خرید مواد اولیه باید بیشتر دقت و مواد غذایی با کیفیت را خریداری کنند، گفت: بهداشت فردی مهمترین مسئله در جلوگیری از انتقال آلودگی به غذا به شمار میرود بنابراین متصدیان رستورانهای بینراهی شهرستان اردستان نیاز به آموزش دارند که به زودی برای این افراد کلاسهای آموزشی برگزار خواهیم کرد.
میرابوطالبی خاطرنشان کرد: ظاهر محیطی و فیزیکی رستورانهای بینراهی تمیز و از نظر بهداشتی قابل قبول است، ولی اصول بهداشت فردی و خرید موادهای اولیه در رستورانهای شهرستان اردستان ضعیف است که باید آموزشهای لازم را فرا گیرند.
وی با اشاره به اینکه طی بازدید انجام شده یک واحد سردخانه رستوران به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب شد، گفت: همچنین در این بازدیدها هفت مرکز بازرسی شد که منجر به صدور دو اخطاریه، معدومسازی حدود ۱۳۷ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و انجام ۴۹ مورد سنجش با دستگاههای پرتابل شد.
مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اردستان تصریح کرد: شهروندان میتوانند تخلفات بهداشتی که در مراکز توزیع و پخش انواع مواد غذایی مشاهده میکنند را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.
انتهای پیام
نظرات