• سه‌شنبه / ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۵:۲۴
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400061612135
  • خبرنگار : 30054

راهنمای تهیه انبر مناسب برای کارهای ساده و حرفه ای

راهنمای تهیه انبر مناسب برای کارهای ساده و حرفه ای

انبرها ابزارهایی هستند که برای محکم نگه داشتن اشیاء مختلف به دلایلی مثل؛ داغ یا سرد بودن، بهداشت و... که با دست قابل نگهداشتن نسیتند، کاربرد دارند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام ساختمانچی، از انبر برای خم کردن و فشردن یک دامنه وسیع از اشیا نیز استفاده می شود.  انبر قفلی از دسته انبرهاست که فاصله بین دو دهانه آن به وسیله یک پیچ که در انتهای یکی از دسته ها است  قابل تنظیم می باشد. انبر دستی نیز از گروه انبرهاست که برای نگه داشتن، بریدن و خم کردن قطعات فلزی و نیز بیرون کشیدن میخ استفاده می شود.

انبر قفلی

همان طور که گفته شد فاصله بین دو فک انبر قفلی را به کمک یک پیچ می توان تنظیم کرد و سپس آن را قفل نمود. یکی از این فک ها ثابت و دیگری قابل تنظیم است و نیز دسته ها هم یکی ثابت و دیگری متحرک می باشد. جنس انبر قفلی از فولاد و کاملا صاف و بدن لبه تیز و خشن است.

انواع انبر قفلی بر حسب نوع کاربرد

انبر قفلی دهانه صاف: معمولی‌ترین مدل انبر قفلی است که سر صاف و تخت آن برای نگه داشتن وسایل صاف مناسب است.
انبر قفلی گرد یا مهره گیر: انواع مهره ها را بدون آسیب رساندن به سطح مهره باز و بسته می کند.
انبر قفلی دهانه V : این انبر یک دهانه صاف و یک دهانه گرد دارد که برای سطوح صاف و مدور کاربرد دارد. حالت دهانه آن باعث می شود که به طور محکم و مطمئن وسیله را نگه ندارد. 
انبرقفلی دم باریک: به دلیل داشتن نوک باریکش در فضاهای بسته و باریک که مدل های دیگر انبر قفلی در آنجا قابل استفاده نیست کاربرد دارد.
انبر قفلی کلمپ دار: این انبر قفلی که دهانه C شکلی دارد، معمولا در جوشکاری به عنوان گیره برای نگه داشتن دو قطعه کنار هم کاربرد دارد.
انبر قفلی زنجیری: برای چفت کردن دور هر وسیله ای هر چقدر هم شکل و طرح متعارفی نداشته باشند قابل استفاده است. 
انبر قفلی جوشکاری: برای کنار هم نگه داشتن دو قطعه استفاده می شود و با داشتن فضای باز میان زبانه ها می توان به راحتی روی قطعه داخل انبر کار کرد. 
 
نکات مهم در خرید انبرقفلی

شیار: یکی از مهم ترین موارد در خرید انبر قفلی، توجه به Grip (شیار) موجود در فک می باشد که این شیارها  با کیفیت انبر قفلی رابطه مستقیم دارند.
قفل انبر دست: قفل انبر باید به راحتی بسته و بدون دردسر باز شود.
دسته انبر قفلی: کار کردن با انبر قفلی‌هایی که دسته سیلیکونی و پهن تر دارند آسان‌تر است و به اصطلاح خوش دست‌تر می باشند.
دهانه انبر قفلی: فک ها باید به روش آهنگری یا فورج تولید شود. در هنگام خرید انبر قفلی چند بار فک های انبر را باز و بسته کنید تا از کارکرد صحیح آن مطمئن شوید.
پوشش انبر قفلی: جنس انبر با کیفیت الزاما از فولاد با دوام و پوشش آن تماما از نیکل باشد. 

انبردست

انبردست از دسته ابزارآلات دستی محسوب می شود که دو اهرم با یک محور دارد و نوک آن که حالت دندانه ‌دار است، برای نگه داشتن اشیا و قسمت میانی دهانه انبر، برای بریدن سیم کابرد دارد. دسته های انبردست روکش پلاستیکی دارد که عایقی در برابر جریان برق است و در دست گرفتن آن نیز راحت‌تر می باشد. 

نکات مهم برای خرید انبردستی

جنس و کیفیت: از مهم ترین نکات در خرید انبر دستی مواد اولیه آن است که کیفیت خوبی داشته باشد. انبردست خوب هم عمر و دوام بالایی دارد و هم نیروی لازم برای استفاده  را وارد می کند. اگر انبردست جنس با کیفیتی داشته باشد در قسمت دهانه دچار زنگ زدگی نخواهد شد.
ارگونومی انبردست: شکل ظاهر انبردست مورد مهم بعدی است که اگر استاندار باشد شکل و اندازه دسته و دهانه به درستی ساخته می شود.
روکش دسته انبردست: اگر جنس روکش با کیفیت باشد و با فرم دست مطابقت داشته باشد با کمترین فشار بیشترین نیرو را به شی وارد می کند و در حین کار مانع از لغزش دسته ها می شود.
قیمت انبردست: عواملی مثل؛ مواد اولیه، شرکت سازند، کاربرد و سایز انبردست در قیمت آن موثر است. بهتر است از برند و فروشگاه معتبر خرید کنید که به کیفیت انبردست مطمئن باشید.

انتهای رپرتاژ آگهی