به گزارش ایسنا، صاحبان ایده یا محصول اولیه، برای شرکت در این رویداد فناورانه میتوانند فرمهای ثبتنام را تکمیل کرده و به همراه رزومه و مستندات طرح، حداکثر تا تاریخ 15 مهرماه سال ۱۴۰۰ از طریق صفحه ارسال ایده وبسایت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی شهید بهشتی ارسال نمایند.
پس از انجام ارزیابی اولیه مستندات دریافتی، طرحهای منتخب برای داوری نهایی دعوت خواهند شد. در صورت اخذ تایید کمیته داوران، ایدهها و محصولات منتخب در فرآیند توسعه محصول وارد میشوند و زیر نظر راهبر (منتور) مورد تایید واحد ارزیابی و توسعه مرکز نوآوری و شتابدهی نانو و بایوفناوری جهاد دانشگاهی شهید بهشتی، فعالیت خود را تا رسیدن به یک نمونه اولیه قابل ارائه برای جذب سرمایهگذار ادامه خواهند داد. در مسیر توسعه ایده و محصول، هر یک از تیمهای منتخب میتوانند از خدمات حمایتی بهرهمند شده و براساس گزارش عملکرد مستند، به ادامه فعالیت بپردازند.
ازدیاد برداشت نفت با استفاده از نانوبایو فناوری؛ پایش و پالایش آلاینده های محیط زیست با استفاده از نانوبایو فناوری؛ تولید و بسته بندی محصولات با ارزش غذایی با استفاده از نانوبایو فناوری به عنوان محورهای اصلی رویداد نانو و بایوفناوری اعلام شده است. آخرین مهلت ارسال ایده 15 مهرماه، زمان برگزاری رویداد اواسط آبانماه و تاریخ اعلام نتایج نهایی 30 آبان ماه سال 1400 اعلام شده است.
طرحهای نهایی در صورت موفقیت، به سرمایهگذاران تخصصی تأیید شده توسط مرکز نوآوری و شتابدهی نانو و بایوفناوری جهاد دانشگاهی شهید بهشتی معرفی شده و شرایط لازم برای عقد قرارداد سرمایهگذاری با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی نهاد ریاست جمهوری و سایر نهادهای مشارکتکننده در این رویداد فراهم خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی، علاقهمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت رسمی مرکز نوآوری نانو و بایوفناوری جهاد دانشگاهی شهید بهشتی مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات