امین روستایی در گفتوگو با ایسنا، اظهارکرد: طرح ساماندهی مشترکان مصرفکننده فرآوردههای نفتی در بخش کشاورزی موضوعی بود که سالها موجب قاچاق سوخت، مصرف خارج از حوزه تعریف شده و تضییع حقوق فعالان تولیدگر این بخش میشد.
وی افزود: با همکاری فرماندهی پلیس راهور و اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی استان، جامعه مصرفکنندگان فرآوردههای نفتی این حوزه شناسایی و اقدامات لازم از قبیل اطلاعرسانی چگونگی شمارهگذاری، ثبتنام و مشخصات ادوات کشاورزی و در نهایت پلاکگذاری انجام شد.
این مقام مسئول تصریح کرد: عمل به مسئولیت اجتماعی شرکت و تحقق حقوق شهروندی و رعایت حقوق مصرفکنندگان همواره از اولویتهای شرکت پخش فرآوردههای نفتی است.
روستایی یادآور شد: پلاکگذاری این دستگاهها علاوه بر اینکه سبب تخصیص سوخت به مصرفکننده واقعی و تسهیل دریافت آن، مزیتهایی همچون انظباط بخشی ترافیکی، امنیت عبور و مرور، پوشش بیمهای این قبیل وسایل، سنددار شدن آنها و ... را در بر دارد.
مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه همدان خاطرنشان کرد: بر اساس برخی گمانهها با اجرای این طرح، ادوات اسقاط شده و فاقد پلاک به تدریج از گردونه تخصیص و دریافت سوخت حذف و علاوه بر تحویل فرآورده به ادوات فعال و مؤثر در امر تولیدات کشاورزی شاهد صرفهجویی در مصرف سوخت خواهیم بود.
انتهای پیام
نظرات