• چهارشنبه / ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۸:۳۶
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1400061007812
  • خبرنگار : 71452

رئیس انجمن پزشکی تولیدمثل آمریکا:

واکسیناسیون در دوران بارداری بی‌خطر است / استفاده از واکسن کرونا برای همه زنان توصیه می‌شود

واکسیناسیون در دوران بارداری بی‌خطر است / استفاده از واکسن کرونا برای همه زنان توصیه می‌شود

رئیس انجمن پزشکی تولیدمثل آمریکا در بیست و دومین کنگره بین‌المللی پزشکی رویان با اشاره به اهمیت واکسیناسیون گفت: استفاده از واکسن برای همه زنان به خصوص کسانی که باردار هستند یا قصد باردار شدن دارند، توصیه می‌شود. شواهد وکسیناسیون نشان داده است که واکسیناسیون در دوران بارداری بی‌خطر است و چندین مطالعه نیز نشان داده‌اند که واکسن هیچ اثر منفی بر قدرت باروری در آینده نخواهد داشت.

به گزارش ایسنا، بیست و دومین کنگره بین‌المللی پزشکی رویان (22nd Congress on Repruductive Biomedicine) از امروز ( 10 شهریورماه – 1 سپتامبر) آغاز شده و تا دو روز ادامه خواهد داشت. نشست نخست بیست و دومین کنگره بین‌المللی پزشکی تولیدمثل رویان‌ به موضوع کرونا و تولیدمثل اختصاص داشت و اثرات کرونا و عواقب آن بر بحث تولیدمثل مردان و زنان مورد بررسی قرار گرفت.

نقش کروناویروس در باروری، نگرانی مهمی برای نظام سلامت

سخنرانی پروفسور هیو تیلور (Hugh Taylor)، رئیس انجمن پزشکی تولیدمثل آمریکا  (ASRM)با موضوع باروری و کووید 19 (reproduction and Covid 19) برگزار شد. وی در این نشست گفت: تقریباً 207 میلیون مورد ابتلا به کووید 19 در جهان ثبت شده است و تاکنون بیش از 4 میلیون نفر جان خود را از دست داده‌اند. این بزرگترین بحران سلامتی در طول زندگی ما محسوب می‌شود که نقش مهمی در همه جنبه‌های زندگی دارد.

به گفته رئیس انجمن پزشکی تولیدمثل آمریکا، به طور طبیعی نقش این ویروس در تولیدمثل و باروری، نگرانی مهمی برای نظام سلامت محسوب می‌شود. ویروس سارس کوو2 (SARS-CoV2) عضوی از خانواده بزرگ ویروس کرونا است که نگرانی‌های بهداشتی قابل توجهی را ایجاد کرده است. این ویروس از راه هوا منتقل می‌شود و مسیر تنفسی، محل اصلی جذب آن است؛ بنابراین استراتژی‌هایی از قبلی فاصله‌گذاری اجتماعی، ماسک زدن و اجتناب از فضاهای بسته داخلی، در کاهش انتقال این بیماری بسیار مؤثر است.

نگرانی‌های مربوط به باروری، مانعی برای درمان بهینه زنان جوان

پروفسور تیلور تأکید کرد: نگرانی‌های مربوط به باروری، مانعی برای درمان بهینه زنان جوان تلقی می‌شود. تاکنون داده‌ای مبنی بر اینکه این ویروس، گامت‌ها را آلوده می‌کند، ثبت نشده است. زنانی که در دوران بارداری به عفونت کووید 19 مبتلا می‌شوند، در معرض خطر بیشتری هستند. آنها بیشتر از زنان غیرباردار همسن خود نیاز به بستری شدن و تهویه مکانیکی دارند. استفاده از برخی داروها برای درمان کووید 19 نیز در دوران بارداری به دلیل نگرانی از اثرات مضر یا ناشناخته روی جنین، محدود می‌شود.

استفاده از واکسن برای همه زنان توصیه می‌شود

رئیس انجمن پزشکی تولیدمثل آمریکا تأکید کرد: استفاده از واکسن برای همه زنان به خصوص کسانی که باردار هستند یا قصد باردار شدن دارند، توصیه می‌شود. شواهد وکسیناسیون نشان داده است که واکسیناسیون در دوران بارداری بی‌خطر است. چندین مطالعه نشان داده‌اند که واکسن هیچ اثر منفی بر قدرت باروری در آینده نیز نخواهد داشت. راه‌حل بلندمدت این بیماری همه‌گیر، واکسیناسیون است و بدون در نظر گرفتن وضعیت بارداری، باید به همه زنان واکسن ارائه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha