ابوالفضل قربانی-نایب رئیس شورای اسلامی شهر در نطق پیش از دستور هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان که امروز (یکشنبه- ۷ شهریورماه) برگزار شد، اظهار کرد: بارقه هایی از امید و نشاط به واسطه فعالیت های چند روز اخیر دولت در جامعه دیده می شود و بعد از یک دهه شاهد حضور رئیس جمهور در میان مردم هستیم. در این راستا، از رئیس جمهور درخواست داریم با سفر به استان و شهر اصفهان با مشکلات این منطقه نیز آشنا شوند.
وی خواستار تهیه روزشمار خدمت برای شورای شهر اصفهان شد و گفت: استفاده از ظرفیت جوانان جزو برنامه های شورای اسلامی شهر اصفهان است و در مدیریت شهری نیز از این ظرفیت بیشتر استفاده خواهد شد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه در آخرین روز از هفته گذشته یکی از بزرگترین تصمیمات شورای ششم شهر اصفهان یعنی انتخاب شهردار را گرفتیم، توضیح داد: از ۱۴ تیرماه به مدت یک ماه فرصت برای انتخاب و معرفی شهردار داشتیم. در مرحله اول فرایندی برای انتخاب شهردار تعریف شد که بخش عمده ای از این فرایند را جوانان انجام دادند. تعیین شاخص های انتخاب شهردار با استفاده از نقطه نظرات مردم و به دنبال آن معرفی افراد واجد شرایط از سوی مردم و نخبگان در طول این مدت انجام شد.
وی ادامه داد: هرچند در این دوره با محدودیت های بخشنامه و آئین نامه وزارت کشور مواجه بودیم اما در نهایت تعداد محدودی از افراد دارای شرایط معرفی و در مورد هرکدام بررسی های دقیق انجام شد و از میان آنها پنج نفر به مصاحبه دعوت شدند که همه این افراد صلاحیت های لازم را داشتند و برنامه های خود را ارائه کردند، اما شورای شهر باید یک نفر را انتخاب می کرد.
قربانی با بیان اینکه رویکرد شورای شهر اصفهان در این دوره توجه بیشتر و بهتر به زندگی مناسب در شهر اصفهان بود که رویکرد متفاوتی نسبت به دوره های قبل است، گفت: دو چهره فرهنگی که به پایان این فرایند رسیدند این رویکرد را داشتند و علی قاسم زاده به عنوان سی و هشتمین شهردار اصفهان از فعالان فرهنگی است که مدت زیادی در شهرداری اصفهان فعالیت کرده است.
وی خاطرنشان کرد: قاسم زاده تحصیل کرده حوزه و دانشگاه، رزمنده و جانباز دفاع مقدس است که ارتباط با بدنه فرهنگی شهر و رویکردی متفاوت دارد، بنابراین ضمن توجه به مباحث عمرانی، نگاه به امور شهر در دوره پیش رو فرهنگی خواهد بود که امیدواریم عقب ماندگی های شهر را جبران کنیم و وضعیت بهتری برای شهر رقم بزنیم.
این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بداخلاقی هایی که در چند روز اخیر پیرامون انتخاب شهردار اصفهان صورت گرفت و به مواردی اشاره شد که صحیح نیست، توضیح داد: در تمام مراحل انجام فرایند، تماس مستقیم با مسئولان وزارت کشور داشتیم و در ارتباط با آئین نامه، راهکار می خواستیم و همه مراحل طبق روال قانونی انجام شده است.
اعضای شورای ششم اهل ملاحظه کاری نیستند
وی با تاکید بر اینکه در ارتباط با تعیین شهردار، ملاحظاتی غیر از توانمندی و شاخص های مورد نظر مردم نبود، گفت: سابقه قبلی همه اعضای شورا نشان می دهد اهل ملاحظه کاری نیستند و اگر شهردار از وظایف خود تخطی کند و یا ناتوان از انجام وظایف باشد، شورای شهر هیچ ملاحظه قانونی را در نظر نخواهد گرفت.
مصطفی نباتی نژاد-رئیس مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در نطق خود در این جلسه، با اشاره به اینکه اصفهان شهر پارادوکس ها است، گفت: اگر اصفهان شهر کاشی های فیروزه ای است، شهر کاشی های شکسته نیز هست. این پارادوکس ها به علت های مختلفی شکل گرفته و شهر مسائل زیادی دارد که امیدوارم با هم افزایی مردم و نخبگان، تفاهم و توافق بر سر مسائل داشته باشیم و در عین حال در مورد ریشه های مسائل به توافق برسیم، چون در حال حاضر تفاوت در نگاه به مسائل و ریشه های آن داریم.
وی پیر شدن جمعیت، مهاجرت اقشاری با پایگاه های اقتصادی و اجتماعی نسبی پایین به اصفهان و مهاجرت اقشاری با پایگاه های اقتصادی و اجتماعی بالا به خارج از اصفهان، تغییرات اقلیمی و خشکی زاینده رود، افزایش روزافزون آلودگی های زیست محیطی و شرایط اشتغال نامطلوب را از معضلات مهم اصفهان دانست و افزود: موضوع دیگری که به نظر می رسد در بین نخبگان و مسئولان مورد غفلت قرار می گیرد گسست اجتماعی است. متاسفانه با گسستی مواجه هستیم که شاید ریشه تاریخی دارد.
این عضو شورای شهر اصفهان از مدیران شهری خواست این پیام شورای ششم را جدی بگیرند و اظهار کرد: مدیران شهری باید ۲۴ ساعته و ۷ روزه باشند و پاسخگویی انتظارات مردم باشند. اینطور نباشد که وقت اداری تمام شد دیگر پاسخگو نباشند چون این پاسخگویی سطحی از اعتماد مردمی را ایجاد می کند.
هیچ فشاری از طرف رئیس شورا در خصوص انتخاب شهردار وجود نداشت
وی خاطرنشان کرد: در روزهای اخیر به رئیس شورای شهر اصفهان در فضای مجازی اجحاف شده است، درحالی که هیچ فشاری از طرف رئیس شورا در خصوص انتصاب اخیر وجود نداشته است. شهردار اصفهان، شهردار همه شهروندان است و باید امکانات را متناسب با اولویت های همه بخش ها تخصیص دهد.
غلامحسین صادقیان-رییس کمیسیون بهداشت و خدمات شهری شورای شهر اصفهان نیز با اشاره به اینکه کرونا وحشیانه پیش می رود و روزانه در استان اصفهان حدود ۵۰ نفر از هم استانی های ما را به کام مرگ می کشاند، گفت: در حال حاضر بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ نفر از هم استانی های ما در بیمارستان ها بستری هستند، درحالی که در پیک چهارم این تعداد حداکثر به ۲ هزار و ۵۰۰ نفر رسید.
وی با بیان اینکه تعداد بستری روزانه بیماران کووید در استان به ۶۵۰ تا ۷۰۰ نفر رسیده است، افزود: این میزان بستری بیماران کووید یعنی تعطیل شدن بخشی از خدمات درمانی مورد نیاز مردم که در آینده عوارض آن مشخص می شود، در عین حال که کیفیت مراقبت از بیماران کاسته می شود.
این عضو شورای شهر اصفهان با اشاره به اینکه شواهد نشان می دهد برخی از ادارات مساله کرونا را تنها در گفتار مساله اول می دانند و در عمل حوزه سلامت را تنها گذاشته اند، گفت: درحال حاضر ۲۸ درصد از جمعیت استان دوز اول و ۱۳ درصد دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند و زیرساخت برای تزریق روزانه ۱۰۰ هزار دوز واکسن وجود دارد که در صورت تامین واکسن تا پایان آبان می توانیم ۶۰ درصد از جمعیت استان را واکسینه کنیم.
انتخاب اولین شهردار با سبقه فرهنگی و اجتماعی در اصفهان
وی همچنین با بیان اینکه برای اولین بار فردی با سبقه فرهنگی و اجتماعی به عنوان شهردار اصفهان انتخاب شده است، گفت: امیدواریم در کنار اقدامات عمرانی، به کیفیت زندگی در شهر نیز توجه شود. انصاف نیست اگر گزینه های دیگر انتخاب نشده اند، شهردار منتخب را زیر سوال ببرند و بهتر است همه به شهردار منتخب برای خدمت به مردم اصفهان کمک کنیم.
به گزارش ایسنا، توقف و رکورد فعالیت در برخی کارگاه های عمرانی مثل پل فرودسی و تقاطع غیر هم سطح شهید کشوری، شلوغی شهرداری ها و لزوم تقویت زیرساخت های ارائه خدمات غیرحضوری به شهروندان و واکسیناسیون کارکنان شهرداری اصفهان از تذکرات این جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان بود.
انتهای پیام
نظرات