• شنبه / ۶ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۵:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400060604269

کوتاه از شهرستان‌ها/

اختصاص بیش از ۳۰۰۰ هکتار از اراضی ملی به ساخت مسکن در نیشابور

اختصاص بیش از ۳۰۰۰ هکتار از اراضی ملی به ساخت مسکن در نیشابور

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نیشابور اظهار کرد: در راستای اجرای طرح‌های توسعه‌ای ساخت و ساز شهری و رفع موانع تولید و عرضه مسکن، عرصه‌هایی به مساحت ۳۰۴۲ هکتار تحویل اداره راه و شهرسازی شهرستان نیشابور شد.

حسین سهرابی ادامه داد: این اراضی شامل حریم و محدوده شهرای نیشابور، عشق‌آباد، بار و چکنه در قالب ۳۲ پلاک ثبتی واقع شده که پس از طی مراحل قانونی تحویل شده است.

سهرابی بیان کرد: مجموع اراضی واگذار شده به اداره راه و شهرسازی شهرستان جهت گسترش شهر و شهرک‌سازی در قالب طرح‌های توسعه‌ای عمران شهری بالغ بر ۷۹۸۶ هکتار و جمعا در ۴۴ پلاک ثبتی شهرستان بوده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نیشابور گفت: مساحت شهرستان ۵۳۶ هزار هکتار بوده که ۴۰۳ هزار هکتار آن را اراضی ملی تشکیل می‌دهد. از این میزان ۱۵ هزار هکتار این اراضی ملی را جنگل دست‌کاشت، ۳۰۰۰ هکتار جنگل بیشه‌زار طبیعی و ۳۶۰ هزار هکتار نیز مراتع را تشکیل می‌دهد.

وی با تاکید بر ضرورت حفظ و حراست از اراضی ملی از از عموم ساکنین محل، همیاران طبیعت و دهیاران درخواست نمود هر سوءاستفاده‌ای از اراضی ملی را به تلفن ۱۵۰۴ اطلاع‌رسانی کنند.

بهره‌برداری از پروژه‌های ۱۰۰ هکتاری تثبیت شن در شهرستان مرزی سرخس

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سرخس بیان کرد: طی مراسمی با حضور مسئولان شهرستان به مناسبت هفته دولت پروژه تثبیت شن در سطح ۱۰۰ هکتار که نهال‌کاری شده بود، مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

سیدکمال‌الدین حیدری‌منش اظهار کرد: این پروژه در یکی از کانون‌های بحرانی و بیابانی شهرستان قرار دارد که در آن ۱۲ هزار و ۵۰۰ نهال از گونه‌های سازگار با منطقه مانند تاغ، اسکمبیل و اتریپلکس کاشته شده است. این نهال‌ها در طول سال باید ۴ مرحله آبیاری شود.

وی خاطرنشان کرد شهرستان سرخس دارای ۳ کانون بحرانی است که حدود ۶۰ هزار هکتار از اراضی شهرستان را در بر گرفته و چون این عرصه تحت تاثیر طوفان‌های شنی کویر قره‌قوم کشور ترکمنستان قرار دارد، همواره نیازمند مراقبت و نگهداری است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سرخس گفت: در اجرای این پروژه بیش از ۳۸۰ میلیون تومان هزینه شده که تمام آن از محل صندوق توسعه ملی تامین و پرداخت شده است.

کاهش چشمگیر تخریب و تصرف اراضی ملی در شهرستان قوچان

امیر زمانی‌مقدم، رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قوچان، تصریح کرد: اراضی ملی از اموال عمومی و متعلق به آحاد ایرانیان است و این مهم باید در راستای منافع عامه و برخورداری همگان از این امکان مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی افزود: شهرستان قوچان نیز با ۲۰۲ هزار هکتار اراضی ملی مستثنی از پدیده شوم تخریب و تصرف عدوانی و همچنین سوءاستفاده مستثنی نبوده و این مواهب خدادادی با عواملی مانند تخریب و تصرف، ورود دام غیرمجاز، آتش‌سوزی، قاچاق چوب و... همواره در معرض تهدید بوده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و ابخیزداری خراسان رضوی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قوچان اضافه کرد: با برخورد قاطع با متخلفان و سودجویان در تصرف اراضی ملی شاهد کاهش چشم‌گیر این پدیده بوده‌ایم که می‌توان آن را در تعداد پرونده‌های تخریب و تصرف به وضوح مشاهده کرد؛ به طوری که از ۲۶ پرونده در سال ۱۳۹۹ به ۴ مورد در مساحتی معادل ۱۸ هزار متر مربع در ۵ ماه اول سال ۱۴۰۰ رسیدیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha