دکتر جبرائیل موفق اظهار کرد: در موج پنجم بحران کرونا که درگیر ویروس دلتا هستیم، بیشترین موارد ابتلا و بستری به صورت خانوادگی بوده و به همین جهت نیازهای دارویی این گروه از بیماران هم افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: عمده نیازهای دارویی بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بحث سرم و رمدسیویر بوده که این داروها تأمین بوده و با پیگیریهای صورت گرفته با سازمان غذا و دارو، تعداد بیشتری از این داروها در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار گرفته است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در حال حاضر ۲۳ داروخانه مسئولیت عرضه داروی رمدسیویر را بر عهده دارند، ضمن اینکه پزشکان صاحب صلاحیت تجویز این دارو متخصصان و فوقتخصصهای داخلی، عفونی، اطفال، ریه، بیهوشی، مراقبت ویژه و طب اورژانس هستند.
به گزارش وبدا، موفق خاطرنشان کرد: در حال حاضر تقسیمبندی داروخانههای عرضهکننده داروی رمدسیویر و دیگر داروهای موردنیاز بیماران کرونایی بهگونهای بوده که در تمام مناطق شهر مشهد این نوع داروها موجود باشد و نیازی به تردد اضافه نباشد و تجمع در یک داروخانه خاص هم مشاهده نشود.
وی تصریح کرد: به جهت مدیریت وضعیت دارویی از پزشکان میخواهیم که فقط داروهای موردنیاز بیمار را تجویز کنند و از مردم میخواهیم که نسبت به تجویز یک دارو و درج در دفترچه تاکید نکنند و اجازه دهند که این کار طبق تشخیص پزشک انجام شود زیرا چنین درخواستهایی موجب میشود دیگر بیمارانی که نیازمند یک داروی خاص هستند، با کمبود آن دارو مواجه شوند و سلامتشان به خطر افتد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: خروج از بحران کرونا نیازمند یک مشارکت همگانی بوده و حوزه سلامت به تنهایی نمیتواند بر این بحران غلبه کند و هرکس باید به سهم خود در این مسیر همکاری لازم را داشته باشد.
اسامی و آدرس داروخانههایی که در آنها رمدسیویر و سرم توزیع میشود را در عکس زیر مشاهده میکنید.
انتهای پیام
نظرات