به گزارش ایسنا، فضانوردان ایستگاه فضایی بینالمللی روزانه به انجام فعالیت و آزمایشهای مختلفی میپردازند که نتایج این آزمایشها میتواند به طور قابل توجهی درک دانشمندان در زمینههای مختلف را افزایش دهد.
مطالعات مواد پیشرفته، بهبود و افزایش منابع مواد غذایی در فضا همگی از جمله کارهایی هستند که فضانوردان در ایستگاه فضایی بینالمللی انجام میدهند.
فضانوردان برای انجام این کار بذرها را در دستگاهی به نام "APH " قرار دادند. APH یکی از سه محفظه رشد گیاه ناسا در ایستگاه فضایی است. این محفظه بیش از ۱۸۰ حسگر دارد که همان زمان که گیاه در داخل آن رشد میکند، میزان رطوبت، دما و غلظت دی اکسید کربن محیط را تنظیم میکنند.
در آزمایشهای زمینی این فلفلها مناسب بودن خود برای استفاده در محیطهای کنترل شده را نشان دادند. این اولین باری است که فضانوردان ناسا عملیات کامل پرورش فلفل تند از دانه تا رشد کامل را در ایستگاه فضایی انجام میدهند.
این فلفل یکی از معدود گونههایی است که افراد به طور معمول آن را وقتی سبز و بعدها که به رنگ قرمز در میآید، مصرف میکنند.
انتهای پیام
نظرات