به گزارش ایسنا، این سلسله وبینارهای پیشسمپوزیوم با عنوانهایی چون «سیر تاریخی هتلها و مراکز اقامتی»، «سیر تاریخ خوراک، غذا، نوشیدنی و رستوران»، «نقش آموزشهای مهارتی در توسعه گردشگری»، «سیر تاریخی گردشگری فرهنگی، زیارتی، ورزشی و طبیعتگردی» و «سیر تاریخی نوآوری در گردشگری» در روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده توسط متخصصان، فعالان و استادان گردشگری برگزار خواهد شد.
در این وبینارها که شکلی کارگاهی دارد و به صورت مجازی برگزار میشود، روایتی متفاوت از خوراک، نوشیدنی و سیر تاریخی رستوران در ایران، اهمیت آموزش، مهارتافزایی و نوآوریها در گردشگری و یکصدسال تنوع گردشگری و اقامتگاه در ایران مرور میشود.
سمپوزیوم یکصدسال گردشگری ایران ۲۷ و ۲۸ مهرماه ۱۴۰۰ در محورهای حمل و نقل، مهماننوازی، پذیرایی، غذا و نوشیدنی، جاذبهها و مقاصد گردشگری، خدمات مسافرتی و دیگر محورهای کاربردی در گردشگری برگزار میشود.
محمدحسین ایمانیخوشخو، دبیر این سمپوزیوم تاکید کرده که نگاه اصلی این رویداد صرفا نظری و علمی نیست و موضوعات آن جنبههای کاربردی و عملیاتی دارد.
او یکی دیگر از دستاوردهای این سمپوزیوم را مکتوب کردن تجربهها و تاریخ شفاهی گردشگری دانسته و آن را چراغ راهی برای دولت جدید دانسته است.
انتهای پیام
نظرات