حسین سهرابی عنوان کرد: با توجه به اهمیت و لزوم کنترل سیلهای ورودی به شهرها و ایمن سازی تاسیسات شهری و مسکن شهروندان از یک سو و حفظ آب و خاک، جلوگیری از فرسایش و ایجاد رسوب حاصل از کنترل روان آبها و سیلابهای حوزه شهری از سوی دیگر و استفاده از جاذبه پروژههای آبخیزداری به لحاظ گردشگری و علمی، ضرورت احداث پارک آبخیز را در حوزههای آبخیز شهری اجتناب ناپذیر میکند با این توضیح پارک آبخیز شهری در زمینی به مساحت ۲۰۰ هکتار در شهرستان نیشابور اجرا میشود.
بر اساس گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی وی بیان کرد: احداث پارک آبخیز در حوزه شهری با هدف توسعه فضای سبز تفرجگاهی و انجام عملیات بیولوژیک و مکانیکی آبخیزداری و آبخوانداری برای کنترل سیلابهای احتمالی در حوزه مذکور اجرا میشود.
وی ادامه داد: تا کنون سیلابها و روان آبهای ویرانگر در حوزههای شهری به وقوع پیوسته که خسارات مالی و جانی فراوانی بر جای گذاشته است.
سهرابی عنوان کرد: انتخاب پارک آبخیز حوزه شهری نیشابور در حوزه آبخیز فاروب رمان منطقه بشرآباد با همکاری شهرداری شهرداری نیشابور طی ۵ سال اجرا خواهد شد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نیشابور گفت: بر این اساس توافق نامه بین دو ارگان و با هماهنگی و همکاری و پس از انجام مطالعات و طراحی پارک آبخیز و همچنین جلب مشارکت بخش خصوص با نظارت عالی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری نسبت به اجرای طرحها و پروژههای آبخیزداری، تفرجگاهی و گردشگری، کمربند سبز اقدام میکنند.
انتهای پیام
نظرات