• پنجشنبه / ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400052115287
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

رئیس پارک مطرح کرد

کاهش هزینه‌های تحقیق و توسعه صنایع با استقرار در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی

کاهش هزینه‌های تحقیق و توسعه صنایع با استقرار در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی گفت: صنایع بزرگ با استقرار دفتر تحقیق و توسعه خود در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی می‌توانند با هزینه بسیار کمتر و سرعت و کیفیت مطلوب‌تر در مقایسه با ایجاد و فعالیت واحد R&D در داخل کارخانه‌ها، از شبکه گسترده فناوران کشور بهره‌مند شوند.

عبدالرضا واعظی در دیدار با مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی تبریز با اشاره به استقرار واحد تحقیق و توسعه برخی از صنایع بزرگ در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، افزود: استقرار این دفاتر موجب تسریع و گسترش همکاری‌های صنایع با شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری می‌شود.

وی بیان کرد: با تشکیل کمیته علمی مشترک و عقد تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین طرح‌های و ایده‌های اولیه مرتبط با صنایع بررسی و پردازش‌ شده و طرح نهایی قابل‌ اجرا به صنایع ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: ‌اکنون با فعالیت بخش چالش هفته در پرتال پارک علم و فناوری صنایع نیازهای خود را اعلام و فناورانی که قادر به انجام خواسته صنایع باشند با هماهنگی پارک علم و فناوری مشکلات آن واحد را مرتفع می‌سازند.

واعظی، فعالیت دپارتمان بازاریابی را اقدامی مؤثر برای ارتباط صنایع و فناوران عنوان کرد و گفت: بیش از 45 میلیارد ریال قرارداد فروش فناوری توسط شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری منعقدشده است.

مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی تبریز نیز با استقبال از پیشنهاد رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در خصوص استقرار دفتر ارتباط این شرکت در پارک علم و فناوری، گفت: در اسرع وقت با تعیین کارشناسان متخصص دفتر ارتباط با ماشین‌سازی تبریز در مجتمع عصر انقلاب مستقر خواهد شد.

نورآیین با اشاره به برجسته بودن ماشین ‌سازی تبریز در دهه‌های گذشته، افزود: با بازنشسته شدن نیروهای متخصص در سالیان گذشته و عدم جذب نیروهای جوان کارآمد و توجه نکردن به افزایش سطح فناوری در چند سال گذشته اکنون نیازمند بهبود و بروز رسانی فناوری در این شرکت قدیمی و صاحب‌نام تبریز هستیم.

وی تاکید کرد: به دنبال آن هستیم که با بهره‌گیری از تخصص و توانمندی‌های فناوران مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی ضمن ارتقا فناوری ماشین‌سازی تبریز، ماشین‌های صنعتی جدید و هایتک را تولید بکنیم.

وی اظهار کرد: این شرکت می‌تواند برخی از سوله‌های ماشین‌سازی تبریز را در اختیار توسعه فناوری قرار دهد.

نورآیین با اشاره به نیاز مبرم صنایع به نیروهای متخصص، تاکید کرد: محصولاتی که راه‌اندازی خطوط تولید بزرگ ازلحاظ اقتصادی به‌ صرفه نیست را می‌توان به‌صورت مشترک با شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان تولید کرد.

به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، در این دیدار مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی تبریز از برخی از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی بازدید به عمل آورد و ضمن آشنایی با دستاوردها و توانمندی‌های این شرکت‌ها مقرر شد با استقرار واحد ارتباط ماشین‌سازی در تبریز بخشی از نیازهای این شرکت توسط فناوران تامین شود.

شرکت ماشین‌سازی تبریز به ‌عنوان یکی از شرکت‌های صنعتی عمده در تولید و بازرگانی ماشین‌آلات صنعتی از سال 1349 فعالیت خود را آغاز کرده و ماشین‌های تراشکاری، ماشین‌های فرزکاری، ماشین‌های سنگ‌زنی، ماشین‌های سنتر، ماشین‌های CNC، ماشین‌های ابزارتیزکنی، فرز نیمه سنگین، ماشین سنتر عمودی، ماشین سنتر افقی، ماشین‌های سوراخ‌کاری را تولید و به بسیاری از کشورها صادر می‌کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha