• شنبه / ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400051611035
  • خبرنگار : 50453

معاون نظارت و بازرسی صمت مطرح کرد؛

سیمان در همدان متولی ندارد

سیمان در همدان متولی ندارد

ایسنا/همدان معاون نظارت و بازرسی صمت رفع مشکل کمبود سیمان را در گرو زنجیره توزیع شفاف سیمان برشمرد و گفت: در حال حاضر متقاضیان دریافت سیمان در خارج از استان بیشتر بوده و به این ترتیب شاهد خروج سیمان هستیم و هیچ مرجعی برای جلوگیری از خروج سیمان از استان نداریم.

مرتضی بید آبادی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه متقاضی دریافت سیمان به خارج از استان بیشتر است، تصریح کرد: در تهران قیمت سیمان بالا بوده و تولیدکنندگان تمایل به ارسال سیمان و دریافت سود چند برابری هستند و به این ترتیب با وجود اینکه همدان قطب بزرگ تولید سیمان است، متقاضیان دریافت سیمان در تنگنا قرار دارند و با نبود سیمان مواجه هستند.

بیدآبادی با بیان اینکه دولت جدید رویکردی واقع بینانه داشته، تاکید کرد: این مشکلات موقتی بوده و با نگاه جدید دولت تمامی این مشکلات مرتفع می‌شود.

معاون نظارت و بازرسی صمت با تأکید بر اینکه در همدان سیمان قیمت مصوب داشته و ۳۱ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش می رسد، گفت: این در حالیست که این مبلغ در تهران تا بیش از دو یا سه برابر به فروش می‌رسد بنابراین تولیدکنندگان برای سود بیشتر حاضر به فروش سیمان در همدان نیستند.

وی به قطعی برق شرکت‌های تولید سیمان در برخی ساعات در هفته‌های گذشته اشاره کرد و گفت: مشکل قطعی برق این کارخانه‌ها رفع شده، اما مشکل کمبود سیمان در بازار به علت عرضه سیمان در حجم کم بوده چراکه آنها متقاضی افزایش قیمت هستند و ادامه این روند موجب ارسال سیمان به خارج از استان شده است.

وی به نظارت و بازرسی‌های انجام شده در حوزه سیمان توسط مجموعه نظارت و بازرسی صمت اشاره کرد و افزود: از تمامی نیروهای موجود برای نظارت در بازار بهره گرفته‌ایم تا تخلفی در این زمینه انجام نشود.

بیدآبادی خاطرنشان کرد: مشکل کمبود سیمان در حوزه سیمان سفید و خاکستری یکسان بوده همچنین میزان ساخت و سازهای و پروژه های عمرانی در همدان نسبت به سال‌های گذشته کاهش چشمگیری داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha