به گزارش ایسنا، شیرزاد جمشیدی چهارشنبه ۶ مردادماه در رزمایش سراسری پایش و رصد مدیریت برق مصرف کشور با محوریت مصارف ادارات، صنوف، کسبه و جلب مشارکت مشترکان خانگی در استان همدان که همرمان با سراسر کشور اجرا شد، اظهار کرد: در این طرح از ساعت ۱۱ تا ۱۳ ،برق ۵۴ اداره را قطع کردیم.
جمشیدی تصریح کرد: برای اجرای این طرح هماهنگی لازم با استانداری، فرمانداری و بسیج سپاه انجام دادیم و پیش بینی میکنیم در این مانور بتوانیم چهار مگاوات برق را مدیریت کنیم.
وی در رابطه با مدیریت مصرف برق در استان، تصریح کرد: تعداد۷۶ اکیپ عملیاتی شامل ۱۵۵ نفر با ۶۲ دستگاه از کارکنان شرکت توزیع برق و ۶۳ نفر با ۱۴ خودرو از بسیج سپاه در مدیریت مصرف برق همکاری کردند.
جمشیدی ادامه داد: تعداد اداراتی که در این طرح مورد ارزیابی قرار دادیم ۱۵۶ اداره و ۳۴۵ مرکز تجاری پرمصرف است.
وی در رابطه با اقدامات دو ماهه گذشته در استان، گفت: در دو ماه گذشته ۶۴ مزرعه بیتکوین با ۳۵۴ ماینر را کشف کردیم و توانستیم یک مگاوات صرفه جویی کنیم.
جمشیدی با بیان اینکه در این بازه زمانی ۱۹۳۸ اداره را مورد ارزیابی قرار دادیم، اظهار کرد: در این بازرسیها ۸۶۴ اداره اخطار کتبی دریافت کردند و برق ۸۱ اداره را قطع کردیم.
وی ادامه داد: ۱۲ هزار و ۳۱۹ مرکز تجاری را مورد بررسی قرار دادیم که چهار هزار و ۷۵۳ مرکز اخطار کتبی دریافت کردند و برق ۳۷۵ مشترک پر مصرف را قطع کردیم همچنین هزار و ۲۹۳ نمای ساختمان و تابلوی سر در را بررسی کردیم که از این تعداد ۵۲۹ اخطار و ۱۵۴ مورد قطع برق داشتیم.
انتهای پیام
نظرات