مهدی رستمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در رابطه با انتقال کارخانه رب اسدآباد هیچ اتفاقی رخ نداده و تغییری در انتقال سهام صورت نگرفته و کارخانه کماکان با همان ظرفیت قبل باقی است.
وی تصریح کرد:سرمایه اولیه ساخت و تمامی سرمایه در گردش کارخانه از ابتدا طی این ادوار متعلق به این مؤسسه مالی و اعتباری بوده است.
رستمی با بیان اینکه برای تاسیس هر شرکت انتخاب هیئت مدیره و مدیرعامل الزامی است و کارخانه رب اسدآباد هم از این امر مستثنی نبوده ، تصریح کرد:هیئت مدیره و مدیر عامل سابق کارخانه از سال ۹۷ تا پایان سال ۹۹ دارای سمت بوده اند و با پایان دوران تصدی مدیرعامل و هیئت مدیره سابق کارخانه،از سال گذشته موسسه نور تقاضا دارند که کارخانه به آنان بازگردانده شود و در این رابطه پیگیر انتقال کارخانه هستند.
وی با تاکید بر اینکه در رابطه با انتقال کارخانه هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده و تغییری در انتقال سهام صورت نگرفته و کارخانه کماکان با همان ظرفیت قبل باقی است و از ابتدا صاحب اصلی کارخانه از نظر مالی و معنوی شرکت سرمایه گذاری وابسته به موسسه نور بوده یادآور شد: در روزنامه محلی استان به این موضوع اشاره شده که مؤسسه مالی و اعتباری نور شعبه گرگان قصد فروش کارخانه را دارد و تعاون روستایی کشور برای خرید این مجموعه اعلام آمادگی خود را به مسئولان گرگانی رسانده که این قضیه نیز هیچ گونه صحتی ندارد و کاملا کذب است،چرا که کارخانه ای که متعلق به یک بانک و موسسه باشد باید از طریق مزایده به فروش برسد.
رستمی همچنین با بیان اینکه کارخانه رب اسدآباد از نظر فنی دارای هیچ مشکلی نیست ،اضافه کرد:برای آغاز فعالیت مجدد کارخانه رب مارال فروز شهرستان اسدآباد باید مالکیت به موسسه نورانتقال یافته و دادستان مجوز فعالیت دوباره را صادر کند که به همین دلیل فعلا نمی توان زمان دقیق آغاز به فعالیت کارخانه را تعیین کرد.
مدیر داخلی کارخانه رب اسدآباد بیان کرد:کارخانه رب گوجهفرنگی اسدآباد در سال ۹۴با سرمایهگذاری بخش خصوصی احداث شد که این کارخانه در فصل گوجهفرنگی روزانه ظرفیت دریافت ۱۳۰۰ تن گوجهفرنگی و تولید حداقل ۲۰۰هزار قوطی رب گوجه را داراست.
انتهای پیام
نظرات