به گزارش ایسنا، از ساعت ۱۵:۱۰ امروز (شنبه) ۲ مرداد ۱۴۰۰، تیم ملی والیبال ایران در نخستین بازی خود از رقابتهای المپیک ۲۰۲۰ توکیو، به مصاف تیم لهستان مدعی کسب عنوان قهرمانی رفت که با عملکردی فوقالعاده، ۳ بر ۲ برنده این دیدار حساس شد.
با تصمیم ولادمیر آلکنو، در این بازی تیم ملی ایران با ترکیب ابتدایی سعید معروف، امیر غفور، محمد موسوی، میلاد عبادیپور، میثم صالحی و علیاصغر مجرد وارد زمین شد. مهدی مرندی نیز لیبروی تیم ایران بود.
ویتال هینن نیز تیم ملی لهستان را با ترکیب ابتدایی کورک، لئون، اسلیوکا، فابیان، یاکوب و بینیک به زمین فرستاد. زاتورسکی نیز لیبروی تیم لهستان بود.
*نکته:
بازیهای والیبال در المپیک ۲۰۲۰ توکیو بدون در نظر گرفتن وقت استراحتهای فنی در امتیازات ۸ و ۱۶ برگزار میشوند.
ست اول: ۲۵ - ۱۸ لهستان
نخستین امتیاز بازی را لهستان با آبشار لئون کسب کرد و با بیرون رفتن آبشار موسوی، شاگردان هینن ۵ - ۳ پیش افتادند. با درخشش صالحی در سرویس، ایران موفق شد اختلاف را جبران کرده و نتیجه ۶ - ۶ مساوی شود. پس از وقت استراحتی که هینن گرفت، لهستانیها با آبشارهای کورک و اشتباه مرندی در دریافت، ۱۰ - ۷ پیشی گرفتند. عملکرد خوب لهستان در سرویس اختلاف را به ۴ امتیاز رساند (نتیجه ۱۲ - ۸ لهستان).
سرویس خوب موسوی و اشتباه اسلیوکا دو امتیاز متوالی را برای ایران به دست آورد تا بازی ۱۶ - ۱۴ شود. پس از یک رالی جذاب امیر غفور امتیاز ۱۵ را برای ایران به دست آورد ولی این لهستان بود که همچنان ۱۹ - ۱۵ برتری را در اختیار داشت. در حالی که لهستان ۲۰ - ۱۵ پیشی گرفت، آلکنو برای ایران تقاضای وقت استراحت کرد. با درخشش شیوکا و لئون روی توپهای برگشتی و سرویسهای پر قدرت کورک، لهستان نهایتا ۲۵ - ۱۸ پیروز این ست شد.
ست دوم: ۲۲ - ۲۵ ایران
دو امتیاز نخست این ست را ایران به دست آورد، اما با آبشار لئون و امتیاز سرویس بینیک، لهستان بازی را به تساوی کشاند. میثم صالحی برای نخستین بار کورک را در این دیدار دفاع کرد تا ایران ۳ - ۵ پیش بیفتد. در ادامه شاگردان هینن بازی را به تساوی کشیدند، اما باز هم این صالحی بود که با یک امتیاز دفاع و آبشار خود ایران را ۷ - ۱۰ پیش انداخت تا لهستان تقاضای وقت استراحت کند. آبشارهای صالحی نتیجه را ۸ - ۱۳ به سود ایران کرد تا بار دیگر هینن برای لهستان تقاضای وقت استراحت کند.
با ورود دو تیم به زمین کورک دو امتیاز را برای لهستان کسب کرد تا اختلاف به ۳ امتیاز کاهش یابد. عملکرد خوب عبادیپور و مرندی در دریافتها خلاقیت معروف در حمله را به همراه داشت تا ایران همچنان ۱۴ - ۱۹ پیش باشد. با بهتر شدن دریافتهای لهستان، اسلیوکا ۲ امتیاز متوالی را کسب کرد تا لهستان به دو امتیازی ایران برسد و آلکنو را وادار به تقاضای وقت استراحت در امتیاز ۲۰ - ۲۲ کند. اما در نهایت امتیاز پایانی این ست را عبادیپور گرفت تا ایران ۲۲ - ۲۵ برنده این ست شود.
ست سوم: ۲۲ - ۲۵ ایران
در این ست نیز شاگردان آلکنو شروع خوبی داشتند و با هنرنمایی معروف در دادن پاسهای یک دست، صالحی ایران را ۲ بر ۱ پیش انداخت. چهار سرویس ابتدایی ایران در این ست از دست رفت تا بازی ۴ - ۴ ادامه داشته باشد. با دو امتیاز سرویس متوالی از لئون، لهستان ۶ - ۴ پیش افتاد تا آلکنو تقاضای وقت استراحت کند. پس از ورد تیمها به زمین، با دفاع محمد موسوی ایران به یک امتیازی لهستان رسید، اما بار دیگر کورک نتیجه را ۱۰ - ۸ کرد. با درخشش مجرد در حمله و دفاع، دو امتیاز متوالی به دست آمد تا ایران بازی را ۱۴ - ۱۴ به تساوی بکشاند. با تک دفاع موسوی ایران ۱۵ - ۱۶ از لهستان پیش افتاد تا هینن ناچار به تقاضای وقت استراحت شود. دریافت کنندههای ایران در این ست عملکرد فوقالعادهای داشتند تا شاگردان آلکنو ۱۵ - ۱۷ پیشی بگیرند.
پس از یک رالی، لئون در امتیاز ۱۸ بازی را به تساوی کشاند. صابر کاظمی در اواخر این ست به میدان آمد تا به جای موسوی سرویس بزند. تعویض آلکنو جواب داد تا بار دیگر ایران ۱۹ - ۲۱ پیشی گرفته و لهستان را وادار به تقاضای وقت استراحت کند. سرویسهای لئون دریافت ایران را با مشکل مواجه کرد تا بازی ۲۱ - ۲۱ مساوی شود، اما بار دیگر مجرد با دفاع خود ایران را ۲۱ - ۲۲ پیش انداخت. دو اشتباه متوالی لهستانیها باعث شد تا برتری ۲۱ - ۲۴ ازآن ایران باشد. ایران نهایتا ۲۲ - ۲۵ برنده این ست شد تا در مجموع ۲ بر یک از حریف پیش بیفتد.
ست چهارم: ۲۵ - ۲۲ لهستان
در حالی که دو تیم ۳ - ۳ برابر بودند، داور به اشتباه خطای عبادیپور را گرفت که لهستان ۴ - ۳ پیش افتاد تا آلکنو به شدت نسبت به این تصمیم داور اعتراض کند. اعتراض سرمربی ایران یک کارت زرد برای او به همراه داشت. شاگردان هینن در ابتدای این ست ۶ - ۴ پیش افتادند. دو امتیاز سرویس نخست ایران در این بازی را عبادیپور کسب کرد تا نتیجه ۷ - ۸ به سود ایران شود. بازی نزدیک دوتیم تا امتیاز ۱۲ ادامه داشت تا با بیرون رفتن آبشار غفور، لهستانیها ۱۳ - ۱۲ پیش بیافتند. شاگردان هینن توسط لئون، بینیک و بیرون رفتن توپ معروف سه امتیاز متوالی کسب کرده و ۱۸ - ۱۵ پیشی گرفتند تا آلکنو برای ایران تقاضای وقت استراحت کند.
سرویسهای خوب شاگردان هینن باعث شد تا اختلاف دو تیم به ۴ امتیاز افزایش یافته و نتیجه ۲۱ - ۱۷ به سود لهستان شود. آلکنو بلافاصله بار دیگر تقاضای وقت استراحت کرد. پس از دریافت عبادیپور روی آبشار کورک، میثم صالحی در توپ برگشتی ایران را به امیاز ۲۱ رساند تا پس از کاهش اختلاف به دو پوئن، هینن بلافاصله برای لهستان تقاضای وقت استراحت کند. در اواخر این ست شریفی برای زدن سرویس جایگزین مجرد شد ولی ضربه او از روی تور رد نشد تا لهستان ۲۵ - ۲۲ برنده این ست شود.
ست پنجم: ۲۱ - ۲۳ ایران
امتیاز نخست این ست را هم ایران گرفت، اما بینیک بازی را به تساوی کشید. در حالی که صالحی میتوانست روی توپ برگشتی ایران را ۱ -۳ پیش بیاندازد، دفاع کورک نتیجه را بار دیگر ۲ - ۲ به تساوی کشاند. با عملکرد فوقالعاده لئون کوباییالاصل در سرویس، سه امتیاز متوالی برای لهستانیها به دست آمد تا شاگردان هینن ۵ - ۴ پیش بیفتند. آلکنو بعد از امتیاز سوم لهستان برای ایران تقاضای وقت استراحت کرد. بازی پایاپای دوتیم تا امتیاز ۷ ادامه داشت تا اینکه با دفاع فوقالعاده عبادیپور مقابل کورک، ایران ۷ - ۸ پیش افتاد.
پس از تعویض زمینها لهستان دو امتیاز متوالی کسب کرد تا ۹ - ۸ نتیجه را به سود خود برگرداند، اما در ادامه با بیرون رفتن آبشار لئون نتیجه ۹ - ۹ مساوی شد. با امتیاز سرویس عبادیپور نتیجه ۹ - ۱۰ به سود ایران شد تا هینن وادار به تقاضای وقت استراحت شود. عملکرد نزدیک دو تیم تا امتیاز پایانی ادامه داشت تا اینکه با بیرون رفتن آبشار صالحی، لهستان ۱۳ - ۱۲ پیش افتاد. سرویس فوقالعاده صالحی دریافت لهستان را دچار مشکل کرد تا با بیرون رفتن ضربه کورک، برتری ۱۳ - ۱۴ به سود ایران شود. دو تیم تا امتیاز ۱۷ به صورت پایاپای پیش رفتند تا اینکه لهستان ۲۰ - ۱۹ پیش افتاد، اما باز هم دوتیم در امتیاز ۲۱ به تساوی رسیدند. نهایتا ایران با دفاع موسوی و آبشار عبادیپور ۲۱ - ۲۳ برنده ست پنجم شد تا در مجموع سه بر دو برنده این بازی جذاب و ماراتن حدودا سه ساعته شود.
تیم ملی والیبال ایران روز دوشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۰ در دومین بازی خود به مصاف تیم ملی ونزوئلا خواهد رفت.
انتهای پیام
نظرات