• یکشنبه / ۲۷ تیر ۱۴۰۰ / ۲۳:۴۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400042719946
  • خبرنگار : 50300

رئیس دانشگاه مطرح کرد

معضل کمبود خوابگاه در دانشگاه فرهنگیان خوزستان

معضل کمبود خوابگاه در دانشگاه فرهنگیان خوزستان

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان گفت: اگر امسال آموزش حضوری شود، هزار دانشجو اکنون بدون خوابگاه هستند و اگر دانشجویان جدید نیز جذب شوند، حدود ۲ هزار و ۶۰۰ دانشجو، خوابگاه دانشجویی ندارند و برای مهر ماه با یک فاجعه روبرو هستیم و اگر به فکر نباشیم با معضل مواجه خواهیم شد.

حسن جرفی امروز (۲۷ تیر) در جلسه شورای آموزش و پرورش خوزستان که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: رسالت سنگین تامین معلم بر عهده دانشگاه فرهنگیان است و با توجه به ماموریت خاص که پیش از سال ۹۳ به نام مراکز تربیت معلم بوده و پس از آن به عنوان دانشگاه فرهنگیان ماموریت خود را ادامه داد، ما توانستیم از سال ۹۵ تاکنون، از حدود ۶۵۰ دانشجومعلم با ۶ مرکز در سطح استان اکنون به ۷ هزار دانشجو معلم و ۱۳ مرکز تربیت معلم در سطح استان، برسیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: از نظر کمی و کیفی و جذب دانشجومعلم و راه اندازی مراکز تربیت معلم در سطح کشور جزو رتبه های اول تا سوم کشوری هستیم. در طی دو سال قبل مراکز مهارت آموزی را در ایذه، باغملک، دشت آزادگان، شادگان، شوش و اکنون نیز در خرمشهر راه اندازی کردیم و اکنون در حال آموزش دادن حدود ۱۱ هزار مهارت آموز هستیم.

رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان دانشگاهی مهم و استراتژیک است، گفت: تنها دانشگاهی که در کشور اشتغال مستقیم و رسمی دارد، دانشگاه فرهنگیان است. از همان ترم اول برای دانشجو حکم کارگزینی زده می شود و معافیت سربازی وجود دارد و البته چهار سال تحصیل، سابقه کار است و این نکات مثبت در هیچ دانشگاهی دیده نمی شود.

جرفی با بیان اینکه از سال ۹۵ تاکنون کمتر از هزار و ۵۰۰ دانشجو جذب نکردیم، تصریح کرد: برای امسال نیز حدود هزار و ۶۰۰ دانشجو را جذب خواهیم کرد. با توجه به شرایط کرونایی، حدود ۵ هزار دانشجومعلم پیوسته، ناپیوسته و مهارت آموز را جذب کردیم. اگر امسال آموزش حضوری شود، هزار دانشجو اکنون بدون خوابگاه هستند و اگر دانشجویان جدید نیز جذب شوند، حدود ۲ هزار و ۶۰۰ دانشجو، خوابگاه دانشجویی ندارند و برای مهر ماه با یک فاجعه روبرو هستیم و اگر به فکر نباشیم با معضل مواجه خواهیم شد.

وی گفت: طبق استاندارد باید در هر اتاق هشت دانشجو اسکان داده شود اما تا پیش از کرونا ۱۸ دانشجو در یک اتاق اسکان داده ایم. تقاضا دارم از ظرفیت خیرین برای ساخت خوابگاه استفاده شود.

وی ادامه داد: استان خوزستان حدود ۱۷ هزار معلم کمبود دارد و فرهنگیان بهترین مکان برای تامین نیرو است. اگر اینگونه پیش برویم تا سال ۱۴۰۳، کمبود معلم در خوزستان به کف خود خواهد رسید. اما انتظار داریم که به فکر دانشگاه فرهنگیان باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha