• یکشنبه / ۲۷ تیر ۱۴۰۰ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400042719623
  • خبرنگار : 50382

بهره‌برداری از طرح‌های بهزیستی در لامرد

بهره‌برداری از طرح‌های بهزیستی در لامرد
عکس آرشیوی است

ایسنا/فارس طی آئینی با حضور مسئولان، بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی اداره بهزیستی شهرستان لامرد آغاز شد.

صبح یکشنبه 27 تیر طی آئینی، بهره‌برداری از طرح‌های بهزیستی شهرستان لامرد، شامل 9 واحد مسکونی ویژه خانوارهای تحت پوشش و 8 مرکز خدمات مثبت زندگی، آغاز شد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان لامرد در حاشیه این برنامه گفت: از تعداد ۹ واحد مسکونی، ویژه مددجویان بهزیستی لامرد، ۵ واحد در بخش چاهورز، ۲ واحد در بخش علامرودشت و ۲ واحد در بخش خیرگو قرار دارد.

معصومه کاظم‌زاده گفت: شماری از مددجویان بهزیستی که در منزل فرسوده، قدیمی و ناایمن سکونت داشتند، در پرتو اجرای تفاهم‌نامه کشوری، سازمان بهزیستی، بنیاد مسکن و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص)، صاحبخانه شدند.

وی افزود: متراژ واحدهای مسکونی برای خانواده‌های دارای افراد معلول حدود ۶۰ مترمربع و برای زنان سرپرست خانوار حدود ۵۰ مترمربع است و ۷۵ درصد هزینه ساخت توسط سازمان بهزیستی و در قالب کمک بلاعوض از محل اعتبارات هدفمندسازی یارانه‌ها و دیگر منابع اعتباری و ۲۵ درصد توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء تامین شده است.

به گفته این مسئول، از سال ۹۹ تاکنون ۲۳۰ مددجوی بهزیستی در شهرستان لامرد از معافیت‌های پرداخت هزینه عوارض ساختمانی و انشعاب‌های برق، گاز و آب بهره‌مند شده‌اند و علاوه بر ۹ واحد مسکونی یاد شده، ۶ واحد مسکونی ویژه خانوارهای تحت پوشش فاقد مسکن تکمیل شده است.

کاظم‌زاده در ادامه با تبیین اهداف آغاز به کار ۸ مرکز خدمات بهزیستی(مثبت زندگی) در لامرد، گفت: بیش از 3200 پرونده مددجویان تحت پوشش بهزیستی شهرستان به مراکز مثبت زندگی واگذار شده و این مراکز عهده‌دار ۲۲ نوع خدمت در خصوص مددجویان هستند.

رئیس بهزیستی شهرستان لامرد با بیان اینکه ۲۴ مددکار و مشاور در مراکز مثبت زندگی این شهرستان مشغول به کار شده‌اند، به اهداف این ایجاد این مراکز پرداخت و گفت: این مراکز در راستای برنامه جامع سازمان بهزیستی و تحقق منویات مقام معظم رهبری در زمینه تقویت رویکرد خانواده محور و اجتماع محور در ارائه خدمات، ‌ارائه مجموعه خدمات سازمان در یک مرکز،‌ تسهیل دسترسی گروه‌های هدف به خدمات، ‌امکان ارائه خدمات به صورت الکترونیکی،‌ بهبود اصلاح و حذف فرایندهای موازی ایجاد شفافیت، ‌توسعه،‌ فراگیری و توزیع عادلانه خدمت، راه اندازی شده‌ است.

کاظم‌زاده افزود: ثبت درخواست فرزندخواندگی و تکمیل پرونده، شناسایی داوطلبین، خیرین و معتمدین محلی، پیگیری امور مددکاری خانوار، نیازسنجی و داشته‌سنجی محلی، تحلیل، تشخیص و تعیین اولویت های نیاز مددجو و ارائه پیشنهاد برنامه کمکی، ارجاع درخواست‌های جامعه هدف اعم از مالی و معرفی‌نامه، آگاه‌سازی برای پیشگیری از معلولیت‌ها، شناسایی جامعه هدف، ارائه آموزش‌های مهارت زندگی و همکاری در اجرای غربالگری‌ها و  سایر برنامه‌های سازمان از وظایف مراکز مثبت زندگی است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha