به گزارش ایسنا، اسکوپوس یکی از نمایههای استنادی معتبر جهان است که نمایه شدن نشریات در این پایگاه نیازمند کسب امتیاز لازم در زمینههای اعتبار و فعالیتهای سردبیر و ناشر، میزان تاثیرگذاری هیات تحریریه در حوزه موضوعی نشریه در سطح جهان، میزان اهمیت نشریه در سطح جهانی، ساختار، الگو و کیفیت مقالات، انتشار منظم و به موقع با رعایت موازین، کیفیت داوری و اخلاق حرفهای نشر و سایر شاخصهای کیفی انتشارات علمی است.
نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی با عنوان "Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology" وابسته به مؤسسه علوم و صنایع غذایی، پس از فرآیند استانداردسازی و احراز شرایط لازم با ارزیابیهای به عمل آمده، در پایگاه استنادی علمی اسکوپوس وابسته به انتشارات بین المللی الزویر، در چارک چهارم (Q4) نمایه شد.
اطلاعات و مقالات این فصلنامه در پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس به نشانی https://www.scopus.com/sourceid/21101028196#tabs=0 قابل مشاهده و جست و جو است.
این نشریه مذکور در بسیاری از پایگاههای دیگر نظیر Food Science and Technology Abstracts (FSTA)، American Chemical Society (CAS)، Directory of Open Access Journals (DOAJ)، Scientific Indexing Services (SIS)،Centre for Agriculture and Biosciences International (CABI)، EBSCO، Google Scholar، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات نشریات علمی کشور (Magiran)، پایگاه اطلاعات جامع نشریات جهاد دانشگاهی (SID) و پایگاه اطلاعاتی سیویلیکا، نمایه و به صورت الکترونیکی منتشر میشود.
به نقل از روابط عمومی موسسه علوم و صنایع غذایی، این فصلنامه علمی که از زمستان ۱۳۹۹ با همکاری انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند منتشر می شود، تاکنون ۱۰ شماره به چاپ رسیده است و نسخه الکترونیکی آن روی سایت نشریه به نشانی http://journals.rifst.ac.ir/browse?_action=issue&lang=en در دسترس است.
انتهای پیام
نظرات