• سه‌شنبه / ۲۲ تیر ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400042215834
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

معاون دادستان اصفهان خبر داد؛

تشکیل پرونده ویژه برای قیمت‌گذاری ناعادلانه در میدان میوه‌وتره بار اصفهان

تشکیل پرونده ویژه برای قیمت‌گذاری ناعادلانه در میدان میوه‌وتره بار اصفهان

ایسنا/اصفهان آش قیمت گذاری و فروش محصولات کشاورزی (میوه و سبزی) به قدری شور شده و سر و کله سودجویان و دلالان از هر سو و حتی در سکوی مخصوص کشاورزان در میدان میوه و تره بار پیدا شده است.

این درحالیست که محصولات کشاورزان پس از ماه های طولانی تلاش و زحمت به بار می نشیند و آماده  عرضه به بازار می شود، اما به جای سود، دلالان از بازار ماهیگیری می کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان اصفهان، گزارش هایی که به دادستانی اصفهان رسیده و بررسی های تخصصی سازمان های مردم نهادی چون انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان اصفهان پای معاون احیا و پیگیری حقوق عامه دادستان را هم به ماجرای قیمت گذاری در میدان میوه و تره بار اصفهان باز کرد.

ورود معاون دادستان به مباحث مربوط به جولان دلالان در میدان میوه و تره بار اگر بی سابقه نبوده باشد، قطعا کم سابقه است. 

هوا گرگ و میش است که معاون احیا و پیگیری حقوق عامه دادستان، رئیس پلیس اطلاعات و امنیت، رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان اصفهان، رئیس اتحادیه خرده فروشان میوه و سبزی و تنی چند از مسئولان استان به صورت سرزده و بدون اطلاع قبلی وارد میدان میوه وتره بار می شوند.

مقصد اول، سکوی عرضه سبزی

آنچه در نگاه اول بیش از هر چیز آزاردهنده است، وضعیت بهداشتی سکوهای عرضه سبزی است.

این سکو ویژه کشاورزان است، یعنی قرار بوده باشد، به زبان ساده تر اینجا مکانی است که هر روز کشاورزان می توانند محصولاتشان را به صورت مستقیم از زمین کشاورزی به میدان میوه و تره بار بیاورند و بفروشند، هدف از این کار علاوه بر تقویت بنیه اقتصادی کشاورزان، حمایت از حقوق مصرف کنندگان است، اما حالا در قرق دلالان است، آنقدر که خانه زاد شده اند و ترازوهایشان را به این سکوها قفل و زنجیر کرده اند.

مقصد دوم، بازدید از غرفه ها و محوطه بازار

کارشناسان یکی از معضلات اصلی حاکم بر غرفه ها و محوطه های اطراف آن از دست رفتن کارکرد اصلی غرفه ها و تبدیل شدن آن به پاتوق دلالان می دانند.

صاحبان غرفه ها اغلب نیستند و کار خود را به مباشران سپرده اند، این است که جلو هر غرفه دو یا چند دلال حضور دارند که کارشان به قول فعالین این عرصه دواندن بار است، ماحصل دواندن بار در این محل، چندبرابر شدن قیمت کالاها برای مصرف کننده است.

ایستادگی برای اصلاح نظام قیمت گذاری و فروش در میدان میوه و تره بار

 معاون احیا و پیگیری حقوق عامه دادستان اصفهان، پس از بحث و گفت وگو درباره چالش ها و مشکلات میدان عمده فروشان میوه و تره بار، اظهار کرد: موضوع سازوکارهای نظارت و کنترل بازار از جمله مصادیق حقوق عامه و در دستور کار دادسرای مرکز استان است.

محمد محسنی تاکید کرد: از آنجایی که متاسفانه در خصوص میوه و تره بار برخی مولفه ها از جمله حضور دلالان و نبود ضوابط کارآمد نرخ گذاری موجب تضییع حقوق مصرف کنندگان شده است پرونده ویژه ای در حوزه معاونت نظارت و پیگیری حقوق عامه به منظور جلوگیری از تحمیل هزینه های مازاد و اعمال قیمت های عادلانه تشکیل و در دست بررسی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha