به گزارش ایسنا، مجمع سالیانه فدراسیون قایقرانی به ریاست مهدی علینژاد برای بررسی عملکرد فدراسیون در سال ۹۹ برگزار شد.
علینژاد در مورد این مجمع بیان کرد: خوشبختانه در سال ۹۹ مجامع همه فدراسیونها را برگزار کردیم، امسال هم از ابتدای سال هماهنگیهای لازم انجام شده تا این کار صورت بگیرد. اگر اشتباه نکنم امروز بیست و هشتمین مجمع را برگزار کردیم. با توجه به اینکه فدراسیون قایقرانی دو سهمیه دارد برایشان آرزوی موفقیت داریم. امروز در خدمت دوستان خواهیم بود و بازدیدی از اردو و پیست خواهیم داشت.
وی در پاسخ به این سوال که ورزشکاران قایقرانی مشکلات زیادی دارند و قایقها در گمرک دو سال مانده است، گفت: قوانینی که در کشور هست در اختیار به وزارت ورزش نیست، بحث گمرگ قوانین خود را دارد، ناهماهنگیهایی بین فدراسیون و گمرک بود، جایی که از ما کمک خواستند نامهنگاری کردیم تا کارها سریع پیش رود. فکر میکنم مراحل آخر است و انشاءالله این اقدام صورت بگیرد. قطعا ما نمیتوانیم پاسخگوی گمرک و موارد چنینی باشیم. ما به اندازه کافی برای پاسخگویی موضوعات داریم، گمرک را باید از خودشان سوال کرد.
علینژاد درباره اینکه وزارت چه حمایتی از فدراسیونهای اعزامی به المپیک دارد، عنوان کرد: در مدتی که گذشت هم وزارت و هم کمیته کمکهای لازم را داشته، نزدیک به ۲ سال پیش مصوب کردیم کسانی که سهمیه میگیرند ماهی ۵ میلیون حقوق بگیرند. بعد از تعویق المپیک ۶ ماه هم اضافه کردیم، یعنی ۹۰ میلیون دریافتی عزیزان بود. حقوق ۳ ماه آخر را هم امروز و فردا به حساب فدراسیونها واریز میکنیم. در کنار آن برای کسانی که عازم المپیک خواهند بود شامل ورزشکار، سرمربی، مربی ۳۰ میلیون پرداخت خواهد شد. نگاه ما این است آنهایی که سهمیه گرفتهاند خودشان قهرمانند.
او ادامه داد: با دستور وزیر مبلغ ۳۰ میلیون تومان برای کسانی که عازم المپیک (شامل ورزشکاران، مربیان و سرمربیان) هستند پرداخت میشود. نگاه ما به این عزیزان است وقتی توانستند سهمیه المپیک را بگیرند قهرمان هستند. ما ۶۸ سهمیه المپیک گرفتیم که رکورد تاریخی بود با وجود تمام تحریم ظالمانه و سختیهایی که کشیدیم و کرونا توانستیم رکورد بزنیم. از این ۶۸ سهمیه، ۶۶ نفر اعزام میشوند. امیدوارم این کاروان در المپیک توکیو با عملکردش باعث شادی و نشاط جامعه شود. صرف نظر از هر نتیجهای اینکه توانستیم سهمیه بگیریم و در المپیک شرکت کنیم، توفیق بزرگی بوده است. فدراسیونها با برنامه ریزی، استخدام مربیان خوب و داشتن ورزشکاران نخبه و حمایت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک توانستند به این سهمیه برسند.
علی نژاد در مورد پرداخت پاداش به مدال آوران گفت: پاداشها اعلام شده است. وزارت ورزش ۲ میلیارد تومان به مدال آوران طلا، یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان به مدال آوران نقره و ۷۵۰ میلیون تومان به مدال آوران برنز اهدا میکند. کمیته ملی المپیک هم پای سکو به مدال آوران پاداش پرداخت میکند.
او در مورد آخرین وضعیت اساسنامه فدراسیون فوتبال تصریح کرد: اساسنامه فدراسیون فوتبال به دولت ارسال شده است. دولت در نامهای آن را به ما برگرداند و اعلام کرد به دلایلی نیاز به مصوبه دولت ندارد و همان مجمع کفایت دارد و مشکل قانونی در این مورد وجود ندارد.
علی نژاد در باره وضعیت اساسنامه فدراسیونهای ورزشی نیز گفت: اساسنامه فدراسیونهای ورزشی هم یک سال و نیم پیش توسط دولت تصویب شد و هفته گذشته مصوبه شورای نگهبان را گرفت و توسط معاون اول رییس جمهور اوایل هفته ابلاغ شد و ما هم به زودی آن ر ابلاغ میکنیم. اساس نامه فرصت جدیدی برای فدراسیون ها است از این لحاظ که هماهنگی با قواعد بین المللی ایجاد میکند. مجامع را بزرگتر میکند و تعداد اعضای مجمع ۶۶ تا ۶۷ نفر شده است و به طور واضح میتوان گفت دخالتی هم از سوی دولت در این اساسنامه دیده نمیشود.
انتهای پیام
نظرات