مراد مرادی پور در گفت وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: این سبدهای غذایی با هدف بهبود سلامت مادران و کودکان و پیشگیری از تولد نوزاد بیمار، بین مادران کم بضاعت و بی بضاعتی که دارای کم خونی، وزن گیری نامطلوب، حاملگی است،باهدف ارتقای کیفیت تغذیه مادران باردار و کاهش سوء تغذیه دوران بارداری، وزن گیری مناسب و تولد نوزاد سالم است.
وی با بیان اینکه در قالب این طرح، مادران باردار از ابتدای ماه چهارم بارداری تا ۶ ماه بعد از بارداری سبد کالایی دریافت میکنند، گفت: در سال گذشته جامعه هدف این طرح توسط مراکز بهداشتی درمانی و خانههای بهداشت شناسایی شده و برای دریافت سبد کالا به مرکز بهداشت این شهرستان معرفی میشدند و با مشارکت کمیته امداد امام خمینی(ره) توزیع می شد اما در سال ۱۴۰۰ بنیاد علوی به صورت مستقل در بین مادران باردار و شیرده که دچار سوء تغذیه و بی بضاعت هستند سبد غذایی توزیع می کند.
مسئول پیشرفت نهاد و آبادانی شهرستان لنده ،اضافه کرد: این سبدهای حمایتی حاوی ۱۵ قلم مواد غذایی شامل برنج، لوبیا، عدس، گوشت مرغ، نخود، لپه، ماکارونی، عسل، خرما، تن ماهی، پنیر، روغن و حلوا شکری است.
مرادی پور تصریح کرد: بنیاد علوی در راستای ارائه کمکهای اثربخش برای ارتقای توانایی مادی، فرهنگی و معنوی مستضعفان و محرومان، بکارگیری بهینه منابع، بهرهمندی از نیروی انسانی با انگیزه و ماهر، پایبندی به ارزشها و توجه به کرامت انسانها، ایجاد زمینه مشارکت خیرین و تعامل با سایر دستگاهها در جهت ارتقا سطح زندگی محرومین جامعه فعالیت میکند.
انتهای پیام
نظرات