به گزارش ایسنا، کیومرث سرمدی واله امروز ۱۳ تیرماه، در نخستین جلسه هماندیشی با منتخبین شوراهای اسلامی روستاهای اسدآباد اظهار کرد: امروز شوراهای اسلامی پا در مسیری گذاشتهاند که مسیر همراهی با مردم و شنیدن دردها و دغدغههای مردم است و در کنار مردم بودن یک اصل بوده و باید با حضور در میان مردم با مدیریت صحیح و پاسخگویی به مردم بخشی از مشکلات قابل پیگیری را مرتفع کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه دولت جدید که به دنبال ایران قوی و سرافراز است مشکلات زیادی برای مرتفع کردن مشکلات موجود سطح کشور پیشرو دارد یادآور شد: دامداران و کشاورزان در حال وضعیت مناسبی نیستند و در تامین نهادههای دامی و خوراک دام دچار مشکل شده و قادر به تامین خوراک دام خود نیستند و این در حالیست که چند میلیون تن نهادههای دامی در بنادر جنوب و شمال دپو شده و دارای مشکلات تحویل بوده و در آستانه فاسد شدن قرار دارد که در دولت جدید به آن توجه ویژه شود.
سرمدی واله با اشاره به مشکلات معیشتی و درآمد پایین خانوارها به دلایل مختلف و فشارهای تحریم، تصریح کرد:در دوران جدید بویژه امسال بدون شک با تلاش و کوشش بارقههای امیدی آشکار برای پیشرفت کشور ایجاد میشود.
وی گفت: در بحث بهداشت، اشتغال و بهسازی روستاهای شهرستان اسدآباد برخی از مشکلات ریشه در گذشته دارد و در بسیاری از روستاها در طی چندین سال گذشته کارها چندان پیشرفت نداشته و مشکلات باقی مانده است که باید این موارد پیگیری شوند.
افزایش ۱۳۰ تا ۱۴۰ درصدی اعتبارات شهرستان اسدآباد در سال جاری
سرمدی واله از افزایش ۱۳۰ تا ۱۴۰ درصدی اعتبارات شهرستان اسدآباد در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و افزود: اعتبارات امسال شهرستان از ۲۵ میلیارد تومان به ۵۰ تا ۶۰ میلیارد افزایش یافته که این میزان افزایش اعتبار در پیگیری عمران و آبادانی شهرستان و روستاها از نقش موثری برخوردار خواهد بود.
وی با اشاره به فرسوده بودن جادههای سطح شهرستان اسدآباد از چندین سال پیش از جمله مسیر چهاردولی به سمت کنگاور و نیز بحث مطالبه مردم در راهاندازی هر چه سریعتر کنار گذر اسدآباد یادآور شد: از چند سال پیش مردم شهرستان منتظر افتتاح کنارگذر شهرستان هستند که با پیگیریهای انجام شده اعتبارات لازم برای این تکمیل این طرح گرفته شده و امیدواریم با تسریع در روند تکمیل پروژه کنارگذر هر چه سریعتر این طرح مهم ملی در شهرستان افتتاح شود.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در رابطه با بیمارستان امیرالمومنین (ع) شهرستان نیز اظهار کرد: این طرح با تلاشهای چندین ساله در کمیسیون ماده ۲۳ تصویب شده و اعتبارات اولیه آن برای آغاز عملیات اجرایی موجود است.
سرمدی واله پروژه دانشکده پرستاری با جذب ۲۰ میلیارد تومان اعتبار از مقوله کرونا برای طرح را از دیگر طرحهای عمرانی این شهرستان برشمرد و یادآور شد:در رابطه با دانشگاه سید جمال در آن اتفاقات خوبی افتاده و تثبیت این دانشگاه و جذب اعتبارات مناسب برای آن یکی از جمله اتفاقات مهم مسرت بخش بوده که می توان به آن اشاره کرد.
وی در ادامه بیان کرد:در راستای مصوبات مختلف مجلس یک بخش آن قیر رایگان بوده که امسال با تلاش مسئولان و پیگیریها از مرکز، به تعبیر معاون بنیاد مسکن کشور باید انقلاب آسفالت و بهسازی در روستاها از جمله روستاهای شهرستان را شاهد باشیم.
سرمدی همچنین خطاب به منتخبین شوراهای اسلامی روستایی اسدآباد با تاکید بر اینکه از ابتدای کار بنای اختلاف با یکدیگر را نداشته باشید و بایکدیگر همدل و همراه باشید، افزود: تشکیل شناسنامه برای هریک از روستاها توسط شوراهای اسلامی ضرورت دارد و نیاز است در این شناسنامه روستایی شوراها مشکلات،ظرفیت و پتانسیلها و اولویتهای قابل پیگیری روستای خود را احصا ،شناسایی و مشخص کرده و تحویل دفتر نماینده شهرستان دهند تا برای پیگیری برخی از مشکلات به ترتیب اولویت اقدام شود و در پایان خدمتگزاری، شوراها و ما کارنامه مناسبی را از خود به یادگار بگذاریم.
وی با بیان اینکه مشکل اشتغال خانوادهها را آزار می دهد، ادامه داد: در بحث اشتغال و صنعت چندین کارخانه و کارگاه در شهرستان در حال پیگیری و احداث و اورهال بوده که تلاش است بخش عمدهای از جوانان بیکار شهرستان متناسب با تحصیلات و تخصص خود در آن مشغول شوند.
اقبال سرمایه گذاران برای ورود به اسدآباد بیشتر شده است
سرمدی با تاکید بر اینکه امروز اقبال سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری و ورود به شهرستان اسدآباد بیشتر شده، گفت:در بحث شهرک صنعتی در جذب سرمایهگذاران جدید دارای مشکل برق بودیم و زیرساخت برق شهرک از آسیبهایی بود که به آن توجه نشده بود و با پیگیریها با احداث پست جدید برق تا حدودی بخشی از مشکلات زیرساخت برق شهرک مرتفع خواهد شد ضمن اینکه باید به زیرساخت برق شهرک توجه ویژه ای شود .
وی خاطر نشان کرد: اگر طرحی قرار است در شهرستان اجرا و صورت گیرد باید در فضای همراهی و کمک به یکدیگر باشد و قول میدهیم در فضای همراهی و همدلی در سه سال آینده یک تحول چشمگیر در اشتغال شهرستان ایجاد شود.
منتخبین شوراهای اسلامی روستا دهیاران را تقویت و تثبیت کنند
فرمانداراسدآباد نیز اظهار کرد: منتخبین شوراهای اسلامی روستاهای شهرستان، دهیاران را تقویت کرده و با ارائه برنامه و کار به دهیاران ،آنان را تثبیت کنند و برای تغییر دهیاران خود شتابزده تصمیم نگیرند هر چند که این امر حق مسلم شوراهاست.
سعید کتابی با تاکید بر مطالعه اختیارات و شرح وظایف شوراها توسط شوراهای اسلامی روستایی بیان کرد: شوراهای اسلامی در تمامی زمینههای عمرانی، اجتماعی و فرهنگی میتوانند نقشآفرینی کرده و از نقش موثری برخوردار باشند که در همین رابطه انتظار است شوراهای روستایی ظرفیت و پتانسیلهای روستای خود را برای برنامهریزی شناسایی کرده و ویژگیهای روستای خود را برای تعیین اولویت انجام کار بشناسند .
وی ادامه داد :مصوبه، ریل گذاری و نظارت از وظایف شوراهای اسلامی بوده و در کار اجرا دخالت کردن از اختیارات شوراها نیست و کار اجرا بر عهده دهیاران قرار دارد که باید در این رابطه هر یک اختیارات و شرح وظایف خود را مطالعه کنند.
کتابی همچنین اشتغالزایی پایدار روستایی را یکی از اولویتهای مهم دانست و تصریح کرد: برای ایجاد اشتغال هر روستا برای اشتغالزایی پایدار یک طرح با توجه به پتانسیلهای روستای خود داشته باشد و تا به دنبال کار اساسی بر مبنای طرح بود.
وی خاطر نشان کرد: مدیران دستگاه های مختلف سطح شهرستان موظف به پاسخگویی به شوراهای اسلامی بوده چرا که آنان پیگیر مطالبات مردم هستند و مردم خط قرمز ما به شمارمی روند و عدم پاسخگویی به مردم و شوراها برای ما قابل قبول نیست.
شوراها با یکدیگر دارای اتحاد باشند
امام جمعه اسدآباد نیز با بیان اینکه گرهگشایی مشکلات مردم برای مسئولان دارای برکت در کار و خدمت بوده و با امکاناتی که وجود دارد باید کارهای بیشتری صورت گیرد و منصبها زودگذر هستند تصریح کرد: شوراها برای هر منطقه دارای برکت هستند و برای موفقیت کار باید با یکدیگر دارای اتحاد و انسجام بوده و مشورت داشته باشند و از تک روی بپرهیزند.
حجت الاسلام سید موسی حسینی مجد گفت: شوراها باید از بداخلاقیها و تفرقه دوری کنند چراکه این ضعفها موجب لطمه زدن به مردم خواهد بود.
وی با تاکید بر پیگیری امور توسط مسئولان یادآور شد: از شوراهای روستاها انتظار است با خستگیناپذیری و بدون منت،پیگیری، برنامهریزی و تعامل را در برنامه خود داشته و برای آبادانی روستای خود بکوشند.
ایجاد صلح سازش بین مردم ،برنامه های فرهنگی روستایی از دیگر مواردی بود که امام جمعه اسدآباد به منتخبان شوراهای اسلامی روستاها به عنوان وظیفه تاکید کرد و یاد آور شد:در روستاها خانه عالم بسازید و در صورتی که مقدمات ساخت خانه عالم در هر روستا فراهم شود ما نیز حمایت خواهیم کرد.
بخشدار مرکزی اسدآباد نیز با اشاره به وجود ۶۹ روستا در بخش مرکزی با ۳۰ هزار نفر جمعیت اظهار کرد: در ۶۹ روستای بخش، انتخابات ریاست جمهوری و در ۵۵ روستای دارای شرایط بخش انتخابات شوراهای اسلامی برگزار شد.
سلیمان نظری دوست تعداد شعبههای انتخابات در بخش مرکزی را ۴۶ شعبه با ۴۶ صندوق اخذ رأی برشمرد و یادآور شد: در بخش مرکزی ۳۱۵ نفر برای ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی روستایی ثبت نام کردند که از این تعداد ۲۲ نفر انصراف داده و ۴ نفر رد صلاحیت شدند و ۲۸۹ نفر در عرصه انتخابات به رقابت پرداختند که در نهایت ۱۷۵ نفر منتخب مردم در انتخابات شدند.
وی با بیان اینکه بخش مرکزی اسدآباد یکی از قطبهای مهم کشاورزی شهرستان بوده و وجود صنایعی چون ذوب آهن،کنستانتره و گندله و شهرک گلخانهای و واحدهای تولیدی و عمده تولیدات کشاورزی برای بخش یک ظرفیت و پتانسیل به شمار میرود، تصریح کرد: با وجود این ظرفیت میتوان مسیر توسعه شهرستان را سرعت بخشیده و منتخبان شوراهای اسلامی با احصا و شناسایی مشکلات مردم و پیگیری امور در روند مرتفع شدن دغدغه های مردم بکوشند.
انتهای پیام
نظرات