• پنجشنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۰ / ۲۰:۴۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400041007403
  • خبرنگار : 50227

رئیس سازمان صمت استان خبر داد

آغاز عملیات اجرایی دو طرح فولادی در خوزستان

آغاز عملیات اجرایی دو طرح فولادی در خوزستان

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان از آغاز عملیات اجرایی دو طرح فولادی در استان به مناسبت روز ملی صنعت و معدن با حضور معاون وزیر صمت خبر داد.

امیرحسین نظری در حاشیه افتتاح این طرح‌های صنعتی در جمع خبرنگاران ضمن تبریک روز ملی صنعت و معدن به تلاشگران عرضه صنعت و معدن اظهار کرد: این دو طرح شامل شرکت فولاد پاسارگاد صبا و شرکت کوشا فولاد فاخر اکسین هستند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: پروژه شرکت فولاد پاسارگاد صبا در تولید ورق فولادی یک میلیون تن فعال خواهد بود و برای اجرای آن بالغ بر ۱۱ هزار و ۹۵ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری پیش‌بینی شده است.

نظری ادامه داد: با راه‌اندازی این شرکت، ۴۰۰ فرصت شغلی مستقیم ایجاد می‌شود و با توجه به پتاسیل و سابقه خورستان در تولید فولاد، در صادرات و ترانزیت محصول این شرکت ارزیابی‌های لازم انجام خواهد شد.

رئیس سازمان صمت خوزستان با اشاره به فعالیت طرح کوشا فولاد فاخر اکسین تصریح کرد: این شرکت ۱۰ هزار تن فروسیلیکو منگنز و ۱۵ هزار تن فرومنگنز تولید خواهد کرد.

نظری ادامه داد: ۵۰۳ میلیارد ریال حجم سرمایه‌گذاری برای ساخت این شرکت پیش‌بینی شده است و در مساحت ۳ هکتار ساخته خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این طرح برای ۶۳ نفر فرصت اشتغال‌زایی ارزیابی شده است، افزود: سرمایه‌گذار این طرح با توجه به پتانسیل و زیرساخت‌های تولید فولاد در استان خوزستان و به منظور تکمیل زنجیره تولید آن در استان تصمیم به راه‌اندازی این شرکت گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha