• سه‌شنبه / ۸ تیر ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1400040805496
  • منبع : صدا و سیما

تولید کارتونی برای خردسالان + ویدئو

تولید کارتونی برای خردسالان + ویدئو

«جعبه جورواجور» به سفارش مرکز پویانمایی صبا به تهیه کنندگی رضا تقدسی و کارگردانی محراب ناصری با تکنیک کات اوت برای گروه سنی خردسال تولید شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما، این مجموعه در تابستان ۱۴۰۰ در قالب برنامه «رنگین کمان» از شبکه پنج سیما پخش می شود.

در خلاصه داستان این مجموعه آمده است، هوشیار پسر بچه پنج ساله را داخل خانه ای می بینیم، در مرکز خانه میز کوچکی قرار دارد، پدر و مادر با کمک جعبه ساده اما رنگی و جذاب، هوشیار را وارد دنیای هیجان انگیز خیال می کنند.

هوشیار با استفاده از حس بینایی، شنوایی، بویایی، چشایی و لامسه دنیای اطراف را با زبان کودکانه کشف می کند، هوشیار دستش را داخل جعبه می برد و با لمس کردن تصوراتش را با زبان کودکانه و ساده می گوید. پدر مادر می توانند جعبه را ببینند و به هوشیار برای رسیدن به تصور درست کمک کنند. هوشیار با گوش دادن به صداهای داخل جعبه تصوراتش را می گوید. این تصورات کودکانه و سرشار از اتفاقات خنده دار است.

هوشیار با کنار هم قرار دادن اطلاعات و کمک پدر و مادر به نتیجه نهایی نزدیک شده و بخشی از دنیای پیرامونش را کشف می کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۴-۱۵ ۰۰:۳۷

با سلام . اینجاب مژگان علیزاده یکی از سازندگان مجموعه جعبه جورواجور هستم.بعد از شنیدن خبر پخش، با اشتیاق وارد سایت شدم. اما با دیدن دو قسمت دچار شوک و بهت فراوان شدم. حاصل تلاش شبانه روزی همکاران، با شیوه عجیب پخش، به عنوان میان برنامه و با حذف سه دقیقه از کار بدون اطلاع کارگردان و تهیه کننده که صاحبان اصلی اثر هستند، بسیار غیراخلاقی و غیرحرفه ای است . با وجود اینکه از اولین مرحله نگارش فیلمنامه، دکوپاژ، استوری بورد، لی اوت، انیمیت و رندر با پروژه همراه بودم، داستان انیمیشنی را که می دیدم، متوجه نشدم؛ داستان برای خود من غیرقابل فهم بود چه برسد به کودکان شاید در همه جای دنیا مرسوم باشد که در برنامه های جُنگ مانند، مشابه برنامه رنگین کمان، کلاه قرمزی، مل مل و خاله سارا ، بخشی از یک کارتون را با توجه به تایم مشخص، پخش کنند ، اما نه انیمیشنی که قرار است اولین پخش خود را داشته باشد . برای تیم سازنده انیمیشن که با وجود تمام کمبودها و فشارهای فراوان کاری و اقتصادی، ماهها و سالها در سکوت و با قناعت و مسئولیت پذیری فراوان اقدام به تولید محصولات فرهنگی می کنند، تنها دلخوشی این است که نمایش اثرشان به بهترین شیوه و در زمان مناسب باشد. و حداقل چیری که از سازمان صدا و سیما انتظار می رود این است که در هنگام پخش، به تلاش این هنرمندان بها داده شود ، و عنوان بندی ابتدایی و پایانی کار به شکل کامل پخش شود . این ناامیدی و شوک، تنها به پخش عجیب و غریب مجموعه از صدا و سیما ختم نشد، بلکه در پایگاه اطلاع رسانی صدا و سیما و همچنین ایسنا و جام جم یک متنی کاملا اشتباه برای معرفی اثر چاپ شده است، از تکنیک کار گرفته تا اسامی کارگردانان وعوامل تولید تا خلاصه داستان که نامفهوم بود و نویسنده آن حتی یک قسمت را هم کامل ندیده بود درست اش این بود که با استودیو تولید کننده تماس گرفته می شد تا خلاصه داستان را به همراه لیست عوامل تولید، برای خبر رسانی در اختیار آنها قرار دهند و یا اینکه متنی را که آن دوست عزیز در خبر رسانی نوشته است قبل از چاپ و انتشار آن، برای گرفتن تاییده ، در اختیار تهیه کننده و مدیر موسسه قرار دهند . واقعا نمی دانم چه زمانی در کشور ما قانون احترام به هم و حقوق مولف و حق کپی رایت و .. رواج خواهد یافت . اما فقط این را می دانم که هر کس باید خودش را به رعایت آن ملزم بداند .

avatar
۱۴۰۰-۰۴-۱۵ ۰۱:۰۴

با سلام و خسته نباشید در پست قبلی توضیح دادم متنی که برای معرفی مجموعه جورواجور منتشر شده است یک متن کاملا اشتباه است . اشتباهات از اولین خط شروع می شود ، کات اوت چیز دیگری است و سه بعدی ، تکنیکی دیگر است ، در پروژه های تولیدی برای سرعت در روند تولید ، معمولا دو الی سه کارگردان با همکاری یک دیگر مجموعه ای را به سرانجام می رسانند . خلاصه داستان باید به گونه ای دیگر نوشته شود تا در عین حال که قابل فهم و گویا است ، خواننده را برای دیدن آن تشویق کند ، نویسنده این متن به نظر می رسد یک فریم از کار را دیده است و سعی کرده است مطلبی برای آن بنویسد . جمله بندی ها نا مفهوم و به لحاظ قواعد دستور فارسی درست نیستند ؛ و با شیوه خلاصه نویسی داستان هم مطابقت ندارد . درست اش این بود که با موسسه تولید کننده انیمیشن یا مرکز صبا تماس گرفته می شد تا خلاصه داستان را به همراه لیست عوامل تولید، برای خبر رسانی در اختیار آنها قرار دهند و یا اینکه متنی را که آن دوست عزیز در خبر رسانی نوشته است قبل از چاپ و انتشار آن، برای گرفتن تاییده ، و درست و نادرست بودن متن، در اختیار تهیه کننده و مدیر موسسه قرار دهند . تقاضا دارم این متن چاپ شده در سایتها ، با اطلاعات درست مجددا منتشر شود . با تشکر فراوان مژگان علیزاده / موسسه فرهنگی هنری حور 1400/04/14