• شنبه / ۵ تیر ۱۴۰۰ / ۱۷:۴۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400040503397
  • منبع : صندوق نوآوری و شکوفایی

رییس صندوق نوآوری خبر داد

میزان تسهیلات پرداختی به دانش‌بنیان‌های البرز/باید خط اعتباری یا هم‌سرمایه‌گذاری را اجرایی کنیم

میزان تسهیلات پرداختی به دانش‌بنیان‌های البرز/باید خط اعتباری یا هم‌سرمایه‌گذاری را اجرایی کنیم

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: صندوق نوآوری طی یکسال و نیم گذشته حدود ۱۳۰۰ میلیارد تومان خدمات مالی به شرکت‌های دانش بنیان استان البرز پرداخت کرده که از این رقم، سهم تسهیلات پرداختی حدود ۹۰۰میلیارد تومان و سهم ضمانت‌نامه‌ها حدود ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است.

به گزارش ایسنا، دکتر علی وحدت ظهر امروز در حاشیه مراسم افتتاح صندوق پژوهش و فناوری استان البرز به عنوان چهل و هفتمین صندوق پژوهش و فناوری کشور با بیان اینکه  حدود ۲۶۳ شرکت دانش بنیان مستقر در البرز داریم، گفت: اشکالی که این شرکت‌ها با آن مواجهه هستند، این است که نهادگاه زیست فناوری آن به دلیل مجاورت با تهران با تاخیر انجام شده است، چرا که تهران باید نیازهای شرکت‌ها را برآورده می‌کرد.

وی افزود: فراهم آوردن نهادگاه زیست فناوری برای شرکت‌های بزرگ به راحتی انجام می‌شود، اما این مورد برای شرکت‌های نوپا و کوچک آسان نیست. 

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه امروز همه استان‌ها از صندوق پژوهش و فناوری برخوردار هستند، گفت: امیدواریم این صندوق در البرز موجب برکت شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان استان باشد. البته گاهی تجربه برای راه‌اندازی صندوق مهم‌تر از کمک مالی است، چراکه شرکت‌های دانش‌بنیان نیز به هدایتگر دارند تا بتوانند به سوی بازاریابی و کسب و کار پیش روند.

وحدت بر نهایی کردن تسهیلات به صندوق پژوهش و فناوری البرز جهت ارائه خدمات به شرکت‌های دانش بنیان و فناور، اعطای کمک بلاعوض از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نیز سودآوری صندوق تاکید کرد و افزود: سرمایه‌گذاری مهم‌تر از تسهیلات است. بنابراین باید خط اعتباری یا هم‌سرمایه‌گذاری را برای شرکت‌های دانش‌بنیان به شکل پیشرو اجرایی کنیم، به طوری که ساختمانی برای شرکت‌های دانش‌بنیان درنظر گرفته شود و به ازای هر شرکت دانش‌بنیان، تا دو میلیارد تومان تسهیلات اختصاص یابد.

وی در ادامه با بیان اینکه ۱۳۰۰ میلیارد تومان به شرکت‌های دانش‌بنیان البرز پرداخت شده است، اظهار کرد: نگاه صندوق پژوهش و فناوری باید به شرکت‌های کوچکتر و نوپا باشد و سودآوری و افزایش سرمایه را جهت پویایی شرکت‌های دانش‌بنیان دنبال کند.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به ایام کرونا، گفت: در ایام کرونا با کمک شرکت‌های دانش بنیان، کمبود تجهیزات پزشکی احساس نشد و در حال حاضر هشت شرکت دانش بنیان در تولید محصولات خود به مرحله‌ای رسیده‌اند که آماده ورود به فاز سوم هستند تا محصول خود را معرفی کنند. بنابراین می‌توانیم از نظر تولید محصولات در حوزه سلامت جزو چند کشور دنیا باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha