• شنبه / ۵ تیر ۱۴۰۰ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400040502885

مدیرکل بهزیستی فارس:

خدمات پیشگیری از اعتیاد به ۱۰۶ هزار نفر در فارس ارائه شده است

خدمات پیشگیری از اعتیاد به ۱۰۶ هزار نفر در فارس ارائه شده است

ایسنا/فارس مدیرکل بهزیستی فارس با اشاره به فعالیت ۹۷ مرکز اقامتی ترک اعتیاد زیر نظر بهزیستی استان، گفت: از ابتدای سال ۹۹ تاکنون، ۱۰۶ هزار نفر در حوزه پیشگیری از اعتیاد از خدمات اجتماع محور بهره مند شده‌اند.

سید محمدصادق کشفی‌نژاد شنبه ۵ تیرماه در نشست مجازی با خبرنگاران که به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، ضمن تبیین برنامه‌های بهزیستی در خصوص پیشگیری از اعتیاد گفت: در حال حاضر برنامه پیشگیری از اعتیاد در فضای مجازی، کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد، آگاه سازی در قالب اینفوگرافیک و موشن‌گرافی، خط ملی اعتیاد با شماره تماس (۰۹۶۲۸) و برنامه پیشگیری اجتماع محور اعتیاد که با مشارکت مردم در محلات شهری و روستایی، محلات آسیب خیز و محیط‌های کار انجام می‌شود، فعالیت‌های مورد تاکید بهزیستی هستند. 

او با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۹۷ مرکز اقامتی در سطح استان زیر نظر بهزیستی فعالیت می‌کنند، ۲۴۷۶ نفر در این مراکز تحت درمان هستند و ۳۰۰ نفر از بهبود یافتگان از تسهیلات اشتغالزایی بهزیستی بهره‌مند شده‌اند، افزود: بازتوانی روانی و اجتماعی افراد بهبود یافته مهمتر از مسیر درمان است و ما تلاش می‌کنیم در کنار هر فرد درگیر اعتیاد به وضعیت خانوادگی، روانی، درمانی آنها توجه کرده و اقداماتی را با هدف بازگشت فرد به خانواده و جامعه مورد هدف قرار دهیم. 

مدیرکل بهزیستی فارس با اشاره به اینکه باید حقایق درباره مواد مخدر را به اشتراک بگذاریم تا زندگی‌ها را نجات دهیم بیان کرد: امروزه با توجه به پیچیدگی و گستردگی انواع مواد مخدر و راه‌های تولید و توزیع آن، ارتقاء سطح آگاهی خانواده‌ها، فرهنگ سازی، آموزش پیرامون نحوه تربیت فرزندان و آگاه سازی از مشکلات و معضلات مربوط به مواد مخدر از جمله ضروریات مهم در پیشگیری از اعتیاد محسوب می‌شود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: باید در نظر داشت رویکرد آگاهی‌بخشی و مشارکت، امروز به سمت اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر سوق یافته است، بنابراین مردم باید عوارض مصرف مواد مخدر را بشناسند و مشارکت آنها با تبیین برنامه‌های آگاه‌سازی جلب شود. 

کشفی‌نژاد تاکید کرد: برای پیشگیری از ابتلای افراد جامعه و به ویژه آینده سازان کشور به اعتیاد نیاز به هم افزایی تمام دستگاه‌هاست و بحث پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر نباید تنها به یک هفته خاص در طول سال خلاصه شود، بلکه این موضوع از چنان اهمیتی برخوردار است که در تمام سال باید برای آن برنامه ریزی مناسب داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha