• چهارشنبه / ۲ تیر ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400040201043
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان وبلوچستان:

شهرک تخصصی طلا در منطقه نوک‌آباد تفتان راه اندازی می‌شود

شهرک تخصصی طلا در منطقه نوک‌آباد تفتان راه اندازی می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سه معدن طلا در این استان وجود دارد یکی از آن‌ها معدن ۳۰۰۰ میلیاردی بوده که در خارستان قرار دارد و یک شهرک تخصصی طلا در منطقه نوک‌آباد تفتان راه اندازی می‌شود چون بخش عظیمی از طلا در این مجموعه شناسایی شده و در دست مطالعه است. 

به گزارش ایسنا احمدعلی موهبتی در نشست استانی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید افزود: نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید سیستان و بلوچستان به صورت منظم برگزار می‌شود و ۹۹ نشست طی یک سال گذشته برگزار شده که در پی آن ۴۷مجموعه تعطیل و یا نیمه‌فعال فعال و زمینه اشتغال ۳۳۰ نفر فراهم شده است. 

وی افزود: تاکنون تسهیلات زیر ۱۰درصد از سوی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به ۲۳۱۰ واحد و صنایع کوچک  در این استان پرداخت شده که حدود ۶۸۶۶ نفر اشتغال ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: از کل واحدهای تولیدی که در سیستان و بلوچستان وجود دارد ۲۰ واحد مشکلاتی دارد و امید داریم بتوانیم آن را حل کنیم این واحدهایی است که گرفتاری‌اش برای بیش‌از یک دهه قبل بوده و با مشکلات دست و پنجه نرم می‌کردند.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: سه معدن طلا در این استان وجود دارد یکی از آن‌ها معدن ۳۰۰۰ میلیاردی بوده که در خارستان قرار دارد و یک شهرک تخصصی طلا در منطقه نوک‌آباد تفتان راه اندازی می‌شود چون بخش عظیمی از طلا در این مجموعه شناسایی شده و در دست مطالعه است. 

وی خاطر نشان کرد: سه آتش‌نشان در منطقه ما وجود دارد که ۲ مورد از آن در ایران است و یک مورد نیز در پاکستان اطراف این‌ها بستر مناسبی برای کانی‌های فلزی بویژه طلاست که مطالعات بسیار خوبی توسط صنعت و معدن و تجارت برای آن انجام شده است. 

موهبتی بیان کرد: چند معدن مس در سیستان و بلوچستان فعال شده و چند معدن در دست انجام است، مجموعه کامل در حوزه مس امسال کلنگ زده خواهد شد.

وی ادامه داد: بزرگترین معادن مس سیستان و بلوچستان در شمال استان مطالعاتش نهایی شده و پروانه بهره‌برداری صادر و به بخش واگذاری آن در مرحله مزایده است. 

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در حوزه زیرساخت‌های سیستان و بلوچستان این سال‌ها اتفاقات خوبی افتاده و در بخش ترانزیت بندر شهید بهشتی، بزرگراه و زیرساخت برق اتفاق افتاده که این موارد برای سرمایه‌گذاران امیدآفرین بوده البته کافی نیست و خیلی بیشتر از این‌ها باید کار را دنبال کنیم تا از مزیت‌ها و استعدادهای پنهان منطقه برای رفع محرومیت آشکارش اقدام شود. 

وی خاطرنشان  کرد: با اقدامات انجام شده طی سال‌های گذشته نرخ بیکاری سیستان و بلوچستان هم‌اینک به زیر ۱۰درصد آمده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha