• دوشنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۸:۰۴
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1400033124078
  • منبع : روابط عمومی برنامه

برترین‌های «ایران‌نما» معرفی می‌شوند

برترین‌های «ایران‌نما» معرفی می‌شوند

جشنواره بین‌المللی ایران‌نما چهارم تیرماه با معرفی برگزیده‌ها به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، این جشنواره بین‌المللی برای نخستین بار با همکاری مراکز علمی و فرهنگی کشورهای ایران، فرانسه، اتریش، اوکراین، گرجستان، بنگلادش و افغانستان برگزار شد و اینک سومین دوره آن با معرفی نفرات برتر از ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰ به‌صورت مجازی از طریق صفحه اینستاگرام @fiftawverein برگزار خواهد شد.

این جشنواره ظرفیت همکاری بیش از ۹۰ استاد در سمت دبیر علمی و هیأت داوران، همچنین همکاری بیش از ۴۰ دانشجو در رشته‌های ایران‌شناسی، باستان‌شناسی، اسطوره‌شناسی، نمادشناسی، زبان‌های باستانی، زبان و ادبیات فارسی، تاریخ، فرهنگ عامه، میراث فرهنگی، آداب و رسوم، اقوام، پوشاک محلی، صنایع‌دستی، معماری و شهرسازی، فلسفه و عرفان، میراث طبیعی و گردشگری و همین‌طور رشته‌های هنر را دارد تا در کارگروه‌های شورای تامین سیاست و دبیرخانه ایران‌نما فعالیت داشته باشند.

مراسم پایانی سومین جشنواره ایران‌نما با سخنرانی استادان زبان و ادبیات فارسی و مدیران بخش‌های هنری و گردشگری همچون پروفسور حسین بیک‌باغبان ـ رییس مرکز دانشگاه (انجمن) مطالعات و پژوهش‌های ایرانی آلزاس فرانسه و استاد افتخاری دانشگاه استراسبورگ فرانسه ـ، پروفسور میرجلال‌الدین کزازی ـ استاد دانشگاه علامه طباطبایی (چهره ماندگار فرهنگ و ادب ایران‌زمین)، دکتر بهادر باقری  ـ استاد دانشگاه خوارزمی ـ، دکتر امیرناصر طباطبایی ـ خزانه‌دار هتل‌داران کشور و رییس جامعه هتل‌داران یزد ـ و دکتر احمدرضا موحد ـ مدیر آژانس مسافرتی ـ برگزار می‌شود.

دستاورد این دوره از همکاری جشنواره ایران‌نما، تدوین کتاب مرجع ایران‌شناسی ایران‌نما با گستره پخش بین‌المللی ‌بوده و علاوه‌بر کشورهای مشارکت‌کننده، در دانشگاه‌ها، مراکز آکادمیک، کتابخانه‌های ملی، انجمن‌های ایران‌شناسی و دیگر مراکز علمی ـ فرهنگی داخلی و بین‌المللی از جمله در دانشگاه‌های سوربن و استراسبورگ فرانسه، دانشگاه کمبریج، فرهنگستان علوم ارمنستان، دانشگاه‌های وین، گراتز، سالزبورگ و اینسبروک اتریش و...، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بنیاد ایران‌شناسی و یونسکو از طریق ارسال فایل دیجیتال منتشر می‌شود.

فیفتاو در دوره‌های بعدی از مشارکت همه‌جانبه دانشگاه‌ها و انجمن‌های ایران‌شناسی فعال در سطح بین‌الملل و همچنین از همراهی استادان، دانشجویان و علاقه‌مندان استقبال می‌کند.

به گفته حمیده اکبری ـ دبیر اجرایی جشنواره ایران‌نما ـ، ۶۵ پایان‌نامه، ۱۵۰۸ عکس از ۱۸۴ عکاس و ۳ نشریه به دبیرخانه ایران‌نما ارسال شده است. همچنین ۴۰ شرکت‌کننده در بخش پویش جشنواره شرکت کردند.

در این دوره جشنواره، مراکز مهم ملی و بین‌المللی حامی «فیفتاو» بودند که از این بین می‌توان به مرکز دانشگاهی (انجمن) مطالعات و پژوهش‌های ایرانی آلزاس از کشور فرانسه، دپارتمان شرق‌شناسی دانشگاه ایوان‌فرانکو از کشور اوکراین، دانشگاه بین‌المللی قفقاز و مرکز علمی تحلیلی روابط ایران و گرجستان از کشور گرجستان، دانشگاه راج‌شاهی از کشور بنگلادش، دو دانشگاه غالب هرات و کهکشان شرق از کشور افغانستان و سه انجمن پیوند علم و فرهنگ، و پیوند فرهنگ‌ها و صنایع‌دستی مشرق از کشور اتریش اشاره کرد.

همچنین مراکز  ملی از جمله مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه خوارزمی تهران، دبیرخانه کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه فردوسی مشهد، انجمن علمی ایران‌شناسی دانشگاه میبد یزد، دانشگاه لرستان، سه دانشگاه‌ آزاد، فنی و حرفه‌ای و علمی کاربردی زرند کرمان، مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی، معاونت گسترش زبان فارسی و ایران‌شناسی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان لرستان، مرکز مطالعات خلیج فارس، بنیاد غیردولتی کشورشناسی ایران، انجمن مدیریت راهبردی ایران، مرکز مطالعاتی تجارت پژوهش زاگرس، مجموعۀ فرهنگی هنری برج آزادی تهران، مرکز هنری بنیاد رودکی و ... در بعد ملی در این جشنواره همراه فیفتاو بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha