دکتر سیفالله سعدالدین با اعلام این خبر گفت: در تازه ترین رتبه بندی دانشگاه سمنان موفق شد با ارتقای رتبه نسبت به دوره قبلی در رتبه 251 تا 300 قرار گیرد .
وی افزود: این در حالی است که در سال 2020 دانشگاه سمنان در این رتبهبندی آسیایی ، رتبه 301 تا 350 را کسب کرده بود .
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان اظهار داشت : در گزارش اخیر رتبهبندی دانشگاههای آسیایی سال 2021 از جمهوری اسلامی ایران تعداد 47 دانشگاه حضورداشتهاند که هفت دانشگاه کشور در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرارگرفتهاند.
دکتر سعدالدین افزود : تعداد دانشگاههای ایران از 40 دانشگاه در رتبهبندی آسیایی 2020 تایمز به 47 دانشگاه در سال 2021 رسیده است.
وی تصریح کرد: روششناسی این رتبهبندی همانند روششناسی رتبهبندی جهانی دانشگاهها است و دانشگاهها بر اساس ۱۳ شاخص در قالب ۵ معیار آموزش (۲۵)، پژوهش (۳۰)، استنادات (۳۰)، درآمد صنعتی (۷.۵) و وجهه بینالمللی (۷.۵) در ترازوی سنجش قرار می گیرند .
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان خاطرنشان کرد: پایگاه رتبهبندی تایمز یکی از معتبرترین نظامهای رتبهبندی در سطح بینالمللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای نخستین بار رتبهبندی دانشگاههای آسیایی را در کنار رتبهبندیهای بینالمللی خود انجام داد.
وی یادآوری کرد: بر اساس رتبه بندی 2021 لایدن نیز که هفته گذشته اعلام شد، دانشگاه سمنان توانست با ارتقای 20 پله ای نسبت به سال 2020 ، رتبه 868 را در میان یک هزار و 225 دانشگاه برتر جهان و 36 دانشگاه کشور ثبت کند.
صعود 50 پله ای دانشگاه شاهرود در تایمز
همچنین براساس اعلام لیست دانشگاه های برتر آسیا توسط سیستم رتبه بندی تایمز به عنوان معتبرترین سیستم رتبه بندی، خوشبختانه دانشگاه صنعتی شاهرود با پنجاه پله صعود نسبت به سال قبل در رتبه 300-251 دانشگاه های آسیا قرار گرفت.
دانشگاه صنعتی شاهرود و طبق اعلام لیست دانشگاه های برتر آسیا توسط سیستم رتبه بندی تایمز به عنوان معتبرترین سیستم رتبه بندی، خوشبختانه این دانشگاه در سال 2021 با پنجاه پله صعود نسبت به سال قبل در رتبه 300-251 دانشگاه های آسیا قرار گرفته است.
رتبه بندی آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۱، تعداد ۵۵۱ دانشگاه را از ۳۰ کشور در بردارد. همچنین تعداد دانشگاه های حاضر در رتبه بندی از ۴۸۹ دانشگاه در سال 2020 به ۵۵۱ دانشگاه در سال 2021 رسیده است. در این رتبه بندی دانشگاه های سینگ هوا (Tsinghua University) و دانشگاه پکن (Peking University) از کشور چین همچون سال گذشته رتبه های اول و دوم را در بین دانشگاه های آسیایی به خود اختصاص داده اند و برای دومین سال متوالی دو دانشگاه از چین در صدر جدول این رتبه بندی دیده می شود و برای بار دوم مانند سال گذشته دانشگاه های NUS (National University of Singapore) سنگاپور و UHK (University of Hong Kong) از هنگ کنگ به ترتیب رتبه های دوم و سوم را دارند.
انتهای پیام
نظرات