به گزارش ایسنا به نقل از روابطعمومی معاونت گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، زاهد شفیعی گفت: در راستای دستیابی به اهداف مندرج در اسناد بالادستی تلاش کردیم با روشی علمی و نظامند سرفصلهای موجود را بازبینی و با استفاده از نظرات کارشناسی خبرگان و دستاندرکاران این حوزه، دوره مدیریت تخصصی هتل را طراحی و تدوین کنیم.
او با بیان اینکه صنعت هتلداری نیازمند مدیرانی است که ضمن برخورداری از آموزشهای رسمی، با تئوریها، پارادایمها و دانش روز مدیریت هتلداری آشنا باشند، افزود: ضعف آموزش در صنعت مهماننوازی و همچنین پیامدهای آموزشی غیراستاندارد در آینده که در اثر نداشتن ارتباط سیستم آموزشی و نیازهای اشتغال بهوجود میآیند بسیار ناخوشایند خواهند بود.
او بیان کرد: ضرورت بازنگری سرفصلهای دوره مدیریت تخصصی هتل و تدوین سرفصل جدید آموزش منجر به طراحی دوره آموزش هتلداری با رویکرد پرورش مدیران توانمند میشد.
شفیعی ادامه داد: تربیت و آموزش مدیران حرفهای هتلهای چهار و پنجستاره، آشنایی فراگیران با نحوه مدیریت و تصمیمگیری حرفهای در صنعت هتلداری و تامین نیاز مدیریتی بخشهای اقامتی صنعت گردشگری در داخل و خارج از کشور، بهویژه هتلهای چهار و پنجستاره از اهداف اجرایی این طرح به شمار میرود.
مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامهریزی گردشگری گفت: در دوره مدیریت تخصصی هتل، به دنبال برنامهریزی به منظور ارتقای سرمایه انسانی در صنعت هتلداری، ارتقاء کیفیت خدمات گردشگری با ارتقاء دانش و مهارت مدیران، بهروز نگاه داشتن دانش مدیران هتل و همچنین ارتقاء برند گردشگری ایران و افزایش سهم بازار منطقه با افزایش رضایت مهمان هتلها هستیم.
انتهای پیام
نظرات