زهرا عسگری، سرپرست دانشگاه فرهنگیان پردیس زینب کبری(س) اراک، امروز، ۱۹ خرداد در همایش استانی «بانوی تحولآفرین تاریخ» که به همت دفتر نماینده ولیفقیه در استان و این دانشگاه برگزار شد، گفت: برای برخورداری از دختران و زنانی در تراز انقلاب اسلامی باید در کنار اسوههای دینی همچون حضرت زهرا(س)، حضرت زینب (س)، به نوجوانان و جوانان امروزی الگوهای عینی و قابل لمسی ارائه دهیم.
وی با بیان اینکه همایش بانوی تحولآفرین تاریخ میتواند طلیعه کنگره ملی بانوان تحولآفرین برای سال آینده باشد، بیان کرد: یکی از رسالتهای دانشگاه فرهنگیان تربیت دانشجو معلم برای رسیدن به حیات طیبه است و باید بر اساس معیار اسلامی و آنچه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آمده است انجام شود.
عسگری ادامه داد: حیات طیبه یا سبک زندگی اسلامی همان دستیابی به وضع مطلوب زندگی است که بر اساس مبانی و ارزشهای دین اسلامی محقق می شود و تحقق آن باعث رسیدن به قرب الهی میشود و این امر همان است که بانو مجتهده امین و سایر بانوان مفاخر کشور به آن رسیدهاند.
وی بیان کرد: همه علما و مجتهدان در زمان حیات بانو مجتهده امین و پس از آن او را تکریم کردهاند و همانطور که علامه طباطبایی بین مردان و علما بینظیر هستند، بانو مجتهده امین نیز بین بانوان دارای چنین جایگاهی هستند. همه ما به عنوان افرادی که در حوزه تعلیم و تربیت نقشآفرین هستیم باید دانشآموزان، دانشجویان و جوانان بویژه بانوان و دختران را با جایگاه بانوانی که در جامعه اسلامی تأثیرگذار بودهاند آشنا کنیم.
عسگری با اشاره به اینکه بانوان مفاخر ایران کم نیستند، اظهار کرد: البته در این زمینه خلاء هایی احساس میشود که این بانوان آنگونه که باید در جامعه معرفی نشدند، یکی از اهداف برگزاری این همایش گرامیداشت یاد و بزرگداشت نام این بانوان فرهیخته است، بانو مجتهده امین، طوبی کرمانی، مهری سویزی، گرجی، طاهره دباغ، شهلا حبیبی و فاطمه رهبر از جمله بانوانی هستند که باید برای معرفی آنان اقداماتی صورت گیرد تا به عنوان الگو و اسوه به جامعه معرفی شوند.
انتهای پیام
نظرات