• یکشنبه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۳:۱۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1400031511149
  • خبرنگار : 71518

/جامعه ورزش و دولت آینده، کاستی‌ها و نیازها/

گرشاسبی: دولت آینده به رزومه مدیران ورزشی توجه کند، نه رابطه‌ها

گرشاسبی: دولت آینده به رزومه مدیران ورزشی توجه کند، نه رابطه‌ها

مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس می‌گوید دولت آینده برای انتخاب مدیران ورزشی باید روی رزومه افراد تمرکز داشته باشد.

حمیدرضا گرشاسبی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ضعف‌ها و نقایص ورزش ایران طی سال‌های اخیر و خواسته‌ها از دولت آینده اظهار کرد: بزرگترین نقطه ضعف ورزش ایران این است که ارزیابی دقیقی از عملکرد مدیرانش ندارد، یعنی مشخص نمی‌شود مدیران پرکار و مدیران کم‌کار چه کسانی هستند. یکی از معضلاتی که طی سال‌های اخیر گریبان ورزش را گرفت استفاده از مدیران غیرمتخصص بود. این مدیران از جاهای دیگر وارد ورزش شده‌اند و متاسفانه به دلیل نداشتن تخصص آسیب‌هایی را به ورزش زدند. یک نمونه کوچک در این باره می‌توان به آسیب رساندن به زیرساخت‌ها و پروژه‌های ورزشی مثال زد. خیلی از اماکن ورزشی که با خون و دل ساخته شدند الان به مجموعه متروکه تبدیل شده است، چون دلسوزی برای نگهداری آنها وجود نداشته است.

وی ادامه داد: درباره نقاط قوت ورزش واقعا نمی‌دانم چه بگویم، چون از شانس این دولت، کرونا آمد و این بهانه‌ای شد که خیلی از رویدادها تعطیل بشود. این مسائل باعث افت ورزش می‌شود. یکی دیگر از مسائلی که باعث آسیب رساندن به ورزش می‌شود پایین بودن عمر مدیریتی است یعنی مدیران می‌آیند و سریع جابجا می‌شوند. اگر مدیری بیاید و یک برنامه میان مدت داشته باشد عمر مدیریت‌اش اینقدر کوتاه است که نمی‌تواند برنامه میان مدت خود را اجرایی کند. با این حال مدیری که آسیب‌هایی را به یک مجموعه زده باز هم تلاش می‌کند به آن مجموع باز گردد و مدیریت کند. کسی هم نیست که پرونده ایشان را در بیاورد و بررسی کند و ببیند چه عملکردی داشته است و به او بگویند شما در این بخش‌ها موفق نبوده‌اید.

مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس در بخش دیگری از صحبت‌هایش اضافه کرد: کسانی که اینگونه می‌آیند و بدون تخصص پست می‌گیرند سیم‌شان به افراد سیاسی وصل است. آنها می‌آیند و پست‌های ورزشی را می‌گیرند و جالب است که در جاهایی که کار خراب است پستی را قبول نمی‌کنند و در جایی که همه چیز مناسب است و کارها بر روی ریل پیش می‌رود پست قبول می‌کنند و به سرکار می‌آیند. بعد که آن شرایط خوب را خراب کردند دوباره باید اساتید ورزشی تلاش کنند تا خرابکاری آن مدیران را ترمیم کنند. متاسفانه این مسائل گریبان ورزش را گرفته است.

گرشاسبی درباره‌ی پرداخت جریمه 48 میلیون دلاری فوتبال ایران به مربیان خارجی اظهار کرد: مقصر چنین مسائلی مجلس شورای اسلامی و دولت است و من هیچ مدیری را مقصر نمی‌دانم وقتی برخی مدیران با رانت به سرکار بیایند همین اتفاقات رخ می‌دهد. چه کسی این مدیر را انتخاب کرده است؟ این همه اختلاس و گمشدن دکل‌های نفتی را فراموش کردند و حواس‌شان به فوتبال معطوف کرده‌اند. فوتبال جاذبه اجتماعی دارد و می‌تواند دستاوردهای اقتصادی هم داشته باشد. اگر می‌خواهند در این فوتبال پیشرفتی وجود داشته باشد باید جلوی این رابطه‌بازی‌ها را بگیرند. چرا مجلس قبلی وزیر را استیضاح نکرد؟ آنها با این سازش‌شان خیانت کردند. در دوره گودرزی هر روز او را به مجلس شورای اسلامی می‌کشاندند اما در دوره وزیر بعدی، سازش کردند.

وی در پاسخ به این سوال که انتظارش از دولت بعدی چیست؟ گفت: دین ما، مذهب ما و همین طور حضرت امام علی (ع) در این زمینه فرموده است افراد دست پاک و کسانی که مردم را دوست دارند را به خدمت بگیرید. برخی می‌آیند اصلا برای‌شان مردم مهم نیست، کسانی بر سر کار باید بیایند که مشکلات مردم را حل کنند برخی هم که متوجه می‌شوند کار مردم زود انجام می‌شود ناراحت می‌شوند و می‌گویند نباید کارها زود و سریع انجام شود. افرادی باید حضور داشته باشند که دلسوز مردم باشند. برای انتخاب مدیران ورزشی هم باید روی رزومه افراد تمرکز کنند و براساس جناح‌های سیاسی کسی انتخاب نشود. ورزش رشته تخصصی است و باید از متخصصین ورزشی استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha