• یکشنبه / ۹ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1400030906482
  • خبرنگار : 71649

قاضی‌زاده‌هاشمی: حضور مدیر بازداشتی در استقلال توجیه ندارد/پس از صعود جشن بزرگی برگزار می‌کنیم

قاضی‌زاده‌هاشمی: حضور مدیر بازداشتی در استقلال توجیه ندارد/پس از صعود جشن بزرگی برگزار می‌کنیم

نماینده مجلس گفت: اگر تیم ملی به مرحله بعد صعود کرد، حتی یک روز قبل از انتخابات هم، یک جشن ملی و بزرگ به محض بازگشت تیم ملی به ایران برگزار شود.

به گزارش ایسنا، احسان قاضی‌زاده هاشمی، نماینده مجلس و عضو ستاد نظارت سازمان صداوسیما بر انتخابات ریاست جمهوری در حاشیه جلسه با رییس فدرسیون فوتبال و مدیرعامل منطقه آزاد کیش اظهار کرد: ما در این شرایط فشرده و مشغله‌های کاری، فقط به این دلیل به جزیره آمدیم که به تیم‌ملی خدا قوت بگوییم تا با توجه به امکانات فراهم شده، با روحیه راهی بحرین شود. این کمترین کاری است که از دست ما بر می آید و یک وظیفه حداقلی است.

او همچنین اضافه کرد: وظیفه حداکثری ما این است که فارغ از هر نامی، به توسعه ورزش و پشتیبانی از تیم ملی با همکاری نهادها و سازمان‌های مختلف بپردازیم چرا که ورزش و فوتبال یکی از علایق مردم هستند.

 این نماینده مجلس گفت: تیم ملی ایران به علت کناره گیری کره شمالی، نیازمند ۴ پیروزی متوالی است تا به مرحله بعد صعود کند.

عضو ستاد نظارت سازمان صداوسیما بر انتخابات ریاست جمهوری درباره همزمانی سه مناظره انتخاباتی با سه بازی پایانی تیم ملی اظهار کرد: با توجه به همزمانی این مسابقات با مناظرات انتخاباتی، به نحوی برنامه ریزی شده که مناطرات چهار ساعت قبل از مسابقات تیم‌ملی مقابل بحرین، کامبوج و عراق باشد تا همراه با صعود تیم ملی، شور سیاسی و ورزش در کشور جاری و برقرار شود.

قاضی‌زاده تاکید کرد: این قول را می‌دهیم که اگر تیم ملی به مرحله بعد صعود کرد، حتی یک روز قبل از انتخابات هم، یک جشن ملی و بزرگ به محض بازگشت تیم ملی به ایران برگزار شود که باعث مشارکت مردم در انتخابات ۲۸ خرداد هم می‌شود.

در ادامه همچنین محمد مهدی، رییس فراکسیون ورزش مجلس درباره امضای یک تفاهم‌نامه در این جلسه گفت: این تفاهم‌نامه دستاورد بزرگی برای هر دو طرف، به خصوص ورزش کشور محسوب می‌شود. در حال حاضر تیم‌ملی در این جزیره به سر می‌برد و در آرامش برای دیدار با رقبای خود آماده می‌شود. شاید این میزبانی را به ناحق از ما گرفتند و به بحرین اعطا کردند اما تیم‌ملی به حدی توانمند است که در این شرایط از تیم ملی دفاع کند.

قاضی‌زاده بعد از جلسه عقد تفاهم نامه همکاری فی ما بین منطقه ازاد کیش و فدراسیون فوتبال در جمع خبرنگاران درباره میزان کمک دولت به مجلس گفت: رقمی به نام فدراسیون و مربوط به سال قبل به وزارت پرداخت شده است. عدد دریافتی فدراسیون از وزارتخانه ۱۰ میلیارد است که امروز مطلع شدم که دیروز ابلاغ شده ۲۰ میلیارد هم تومان دیگر واریز شود. 

وی درباره پرونده فدراسیون فوتبال و شستا و سند زدن ساحتمان این فدراسیون به نفع این شرکت، گفت: پرونده ویلموتس یک تراژدی بزرگ تاریخی است و ابعاد متنوعی دارد. شستا پول قرضی خود را مطالبه کرده است. این هم مصوبه ستاد مقابله با تحریم است. اگر شستا برای مطالبه پول خود نمی‌رفت، مدیران وزارت رفاه باید پاسخگو می‌شدند. مسئولان وقت ورزش باید سند ساختمان فدراسیون و همچنین سه دانگ ساختمان پرسپولیس را پیگیری کنند. افرادی که این قرارداد را با ویلموتس منعقد کردند، باید از جیب خود این پول را پرداخت کنند. 
او درباره حضور بهاروند از میان تیم سابق فدراسیون فوتبال در دوره کنونی گفت: نمی‌خواهم اسم بیاورم اما بعد از مسابقات بحرین، فدراسیون باید نواب رییس خود را بشناسد که نیازمند تایید صلاحیت است. موضوع بحث انتخابات فدراسیون فوتبال هم مهم است. اگر هر فردی قصور کرده و تقصیری در پرونده ویلموتس دارد، نباید توسط رسانه‌ها، فضا به گونه ای برود که فکر کند پرونده جمع شده است. این مطالبه گری همه ما است. 
وی با بیان اینکه طبق محاسبات پرونده ویلموتس و دستیارانش در حدود ۱۰ میلیون یورو برای فدراسیون و ورزش ایران هزینه در برداشته است، گفت: شستا بابت دو میلیون یورو، ساختمان را مصادره کرد. ما با یک حکم ۶ میلیون و ۲۵۰ هزار یورو درباره دستمزد ویلموتس، میلیون و ۴۰۰ هزار یورو، پنج درصد دیرکرد روزانه که از هفت، هشت  ماه قبل شروع شده، هزینه دادرسی و وکلای ایرانی و خارجی و هزینه دستیاران ویلموتس مواجه هستیم که بالغ بر ۱۰ میلیون یورو است.

این نماینده مجلس تاکید کرد: برای پرداخت هشت میلیون یورو باقی مانده چه کار خواهیم کرد؟ منابع مالی موجود در فیفا هم یک تعریفی دارد و نباید صرف امور سرمربیان شود. اینکه بگویند آن پول موجود در فیفا صندوق مالی است، آدرس غلط دادن است. فدراسیون در شرایط ورشکستگی به سر می‌برد.

او در واکنش به اینکه رییس هیات مدیره استقلال در زندان به سر می‌برد و پرسپولیس از مردم کمک خواسته تا مشکلات مالی خود را مرتفع کند اما به نظر نظارتی روی این مسائل وجود ندارد گفت: حضور مدیری که بازداشت شده در راس هیات مدیره استقلال توجیه ندارد و درست نیست و قطعا نمی تواند ایفای تعهد کند و مسئولیت حقوق و مالی خود در قبال اعمال باشگاه دارد. از طرفی الان گزارشاتی راجع به برخی از باشگاه ها درباره وضعیت منابع مالی و نحوه هزینه‌کرد آن‌ها به دستمان رسیده است. اکنون سوال این است که این پول ها کمک است یا قرض؟ به وزیر ورزش هم شخصا تذکر دادم که شرایط نباید به نوعی باشد که پرونده جدید به وجود آید.

قاضی‌زاده درباره حق پخش تلویزیونی و سهم ۷۰ درصدی صداوسیما و ۳۰ درصدی فوتبال در بودجه دولت سال ۱۴۰۰  اظهار کرد: قرار شد طبق برنامه ششم توسعه، دولت با صداوسیما آیین نامه‌ای را تنظیم کنند که به تایید دولت برسد. با اینکه از برنامه ششم سه سال می گذرد، این آیین نامه تصویب نشده است. در بودجه ۱۴۰۰، ۷۰ درصد سهم صداوسیما و ۳۰ درصد فدراسیون بود که شامل تبلیغات ورزش و مسائل مختلف تا آگهی‌های  تبلیغاتی قبل و بعد از مسابقه است. قرار شده این پول و مبالغ داخل صندوقی قرار گیرد. واقعیت دیدیم که هیچ اتفاقی از جانب مسئولان رخ نداد و فکر می‌کنم تا انتها هم باید خودمان این پرونده را پیش ببریم. اگر حق پخش مسجل شود، یک امر برد - برد برای فدراسیون‌ ها، باشگاه های ورزشی و صداوسیما است. در این موضوع دنبال شفافیت هستیم. این موضوع جزو مطالبات جدی مردم است. این حکم را خودم در برنامه ششم توسعه آوردم و ان‌شاء‌الله این مسئله جزو تعهد ما است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha