سارا عالیزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: زیتون یکی از میوههای شناخته شده و مفید برای سلامتی است.
وی ادامه داد: بیشتر مردم با فواید سلامتی زیتون های سبز آشنا هستند اما بیشتر آن ها هیچ نظری در مورد وجود زیتونهای سیاه ندارند این درحالی است که زیتونهای سبز و سیاه از یک نوع هستند.
عالیزاده بیان کرد: زیتونهای سبز و سیاه شامل مقادیر مواد مغذی مشابهی هستند که غنی از فواید ویتامین ث، آنتی اکسیدانها مثل فلانوئید و پلی فنولها، اولئوروپئین، هیدروکسی تیروزول، تیروزول، اسید اولانولیک، کورستین و چندین مواد معدنی ضروری مثل آهن و مس هستند.
این کارشناس گیاه پزشکی با اشاره به فواید زیتون سبز و سیاه، عنوان کرد: مصرف زیتون سیاه میتواند مصرف روزانه ویتامین آ مورد نیاز بدن را تأمین کند که سلامتی چشم و بینایی را بهبود میبخشد.
وی ادامه داد: زیتونها میتوانند به مقداری از آنتی اکسیدان قوی مثل پلی فنولها و فلانوئید بدن شما را تامین کند نه تنها این، زیتونهای سیاه نیز غنی از ویتامین ث، ویتامین ای و ویتامین آ هستند.
عالیزاده با اشاره به اینکه آهن برای تولید گلبولهای قرمز خون یا سلولهای خونی قرمز ضروری است که زیتون یکیاز منابع تأمین آن است، تصریح کرد: نقش اصلی گلبولهای قرمز، توزیع اکسیژن و مواد غذایی به کل سلولهای بدن است که عدم وجود آهن میتواند منجر به تولید پایین گلبولهای قرمز و تأثیراتی مانند تهوع، سردرد، میگرن و کمخونی شود.
این کارشناس گیاه پزشکی افزود: زیتونها غنی از فیبر هستند و یکی از فواید سلامتی فیبر، شکم سالم است، نه تنها آن، بلکه ویتامین ایی موجود در زیتون نیز برای سلامت گوارش بسیار عالی است.
وی ادامه داد: زیتون منبع عالی ویتامین E، کاهنده ریسک سرطان کولون، مفید برای استخوانها و بافت بدن، درمانگر طبیعی پوست، ضد التهاب، تقویت کننده قلب، کاهنده فشار خون بالا، کنترل کننده سطح کلسترول، تنظیم کننده سطح قند خون، تقویت کننده مو و حافظه، کنترل کننده اشتها، کمک کننده در کاهش وزن، افزایش دهنده گلوتاتیون در خون، کاهش دهنده آلرژی، مبارزه کننده با استرس اکسیداتیو، جلوگیری کننده از لخته شدن خون، افزایش دهنده باروری، بهبود دهنده سیستم ایمنی بدن، تقویت کننده قوای جنسی، مبارزه کننده با آلزایمر، مبارزه کننده با سرطان روده، کاهش دهنده ابتلا به سرطان سینه و درمان کننده التهاب پانکراس است.
انتهای پیام
نظرات