سیده فاطمه زارع با بیان اینکه این واحد صنعتی در زمینه بسته بندی قلمه و تهیه پودر شیرین بیان فعالیت میکند، افزود: محصول فرآوری شده به صورت غیر مستقیم به کشورهای فرانسه، ایتالیا، سوئد، سوئیس و هند صادر خواهد شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، او افزود: در این واحد صنعتی، برای ۱۵ نفر به صورت مستقیم اشتغال زایی شده است.
زارع با بیان اینکه این واحد صنعتی به عنوان تنها واحد فرآوری شیرین بیان است که با مجوز جهاد کشاورزی به بهره برداری رسیده است، به موانعی که برای برداشت این محصول وجود دارد اشاره وعنوان کرد: محصول خام شیرین بیان عمدتا از کشورهای آذربایجان، ارمنستان و از شهرستانهای، اقلید، اصفهان، کرمان، کرمانشاه، اهواز و اردبیل تامین میشود.
این کارشناس با اشاره به اینکه حدود ده هکتار شیرین بیان در شهرستان وجود دارد اظهار کرد: کشت دیم این گیاه دارویی برای جلوگیری از واردات شیرین بیان از کشورهای آسیای میانه و خروج ارز از کشور توصیه میشود.
زارع، تولید داروهای گیاهی، تهیه شکلات و قرص شیرین بیان و طعم دار کردن آب معدنی و... را از موارد مصرف شیرین بیان برشمرد.
او گفت: مدت زمان، کاشت، داشت و برداشت گیاه دارویی شیرینبیان، سه ساله است و بوسیله بذر و قلمه تکثیر میشود.
مسئول صنایع تبدیلی مدیریت جهاد کشاورزی مرودشت یادآور شد: این شهرستان قطب صنایع کشاورزی در استان فارس است و بیش از ۱۰۴ واحد صنعتی در زمینه تولید رب گوجه، شوری، ترشی، صنایع بسته بندی مواد لبنی و ... فعال است.
انتهای پیام
نظرات