به گزارش ایسنا و به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان، الناز خداییفرد گفت: گیوهبافی در استان زنجان هرگز ارزش سنتی خود را از دست نداده و امروز بسیاری از جوانان و بانوان مشتاق در روستاهای استان زنجان، این حرفه را دنبال میکنند، به گونهای که سالانه صدها نفر در استان گیوهبافی را آموزش میبینند.
وی افزود: معاونت زنجان صنایعدستی در قالب حمایت از فروش محصولات صنایعدستی، به بازاریابی این محصولات کمک میکند. در سال گذشته با توجه به شیوع ویروس کرونا و لغو برگزاری نمایشگاهها و بازارچههای صنایعدستی، هنرمندان این حوزه برای عبور از مشکل فروش تولیدات خود، فعالیت در بازارهای آنلاین و مجازی را در پیش گرفتند که شاهد رشد فروش در این حوزه بودیم.
خداییفرد عنوان کرد: صنعتگران و هنرمندان فعال در رشته گیوهدوزی استان نیز در حوزه فروش مجازی موفق عمل کردند و در حال حاضر تعدادی از آنها تولیدات خود را به سایر استانها ارسال میکنند.
معاون صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان خاطرنشان کرد: تلاش کردیم که صنایعدستی را با توجه به نیاز روز و زیستبوم منطقه طراحی کنیم که خوشبختانه این امر با استقبال خوبی نه فقط در زنجان، بلکه در سایر شهرها نیز مواجه شد.
انتهای پیام
نظرات