محمدکرم مرادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: مجموع ظرفیت سیلوهای سطح شهرستان ۱۰۷ هزار تن بوده که در حال حاضر در مجموع ۱۴ هزار تن از ظرفیت سیلوهای کارخانه آرد و سیلوها و انبارهای تعاون روستایی پر و مابقی ظرفیت سیلوها و انبارها خالی هستند.
وی با اشاره به پیش بینی پنج مرکز خرید گندم در شهرستان افزود: کارخانه آرد، سیلوی ظفری، تعاونی روستایی موسی آباد، تعاون روستایی ایمان و تعاون روستایی طویلان سفلی در مجموع با ظرفیت ۷۶ هزار تن تعداد مراکز پیش بینی شده برای خرید امسال گندم کشاورزان این شهرستان خواهد بود.
مرادی با بیان اینکه سیلو ها و انبارهای اسدآباد با این میزان ظرفیت پاسخگوی شهرستان خواهد بود و حتی بخشی از ظرفیت خالی می ماند، تصریح کرد: موافقت با احداث و صدور مجوز سیلوی جدید در شهرستان اسدآباد مقرون به صرفه نبوده و هیچگونه توجیه اقتصادی ندارد.
وی در ادامه سطح زیرکشت غلات شهرستان را در مجموع ۳۳ هزار هکتار برشمرد و یادآور شد: از این میزان سطح زیرکشت غلات شهرستان به تفکیک ۱۷ هزار و ۴۱۵ هکتار شامل ۹۴۲۰ هکتار به گندم آبی، ۸۹۹۵ هکتار گندم دیم و ۱۴ هزار و ۴۰۰ هکتار شامل ۶۴ هکتار جو آبی و ۸۰۰۰ هکتار به جو دیم اختصاص دارد.
مدیر جهادکشاورزی اسدآباد با بیان اینکه از ۱۹ فرودین ماه تا نهم اردیبهشت در ۱۱ هزار و۹۹۸ هکتار از اراضی شهرستان مبارزه شیمیایی علیه آفت سن غلات انجام گرفت، اضافه کرد: در محصول گندم آبی در سطح ۴۷۷۶ هکتار، گندم دیم ۲۹۷۵ هکتار، جو آبی ۲۳۴۱ هکتار و جو دیم نیز در مساحت ۱۹۰۶ هکتار مبارزه انجام گرفته که در مجموع ۱۱ هزار و ۹۹۸ هکتار سطح مبارزه با سن مادر در این شهرستان است.
انتهای پیام
نظرات