به گزارش ایسنا دکتر علی وحدت امروز در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری بین دبیرخانه هیات حمایت از کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوی با اشاره به توانمندی شرکتهای دانش بنیان، افزود: این شرکتها توانمندی خود را در زمان شیوع کرونا به خوبی به منصه ظهور رساندند که از آن جمله میتوان به رفع نیاز کشور به دستگاه اکسیژن ساز و ونتیلاتور اشاره کرد.
وی با تاکید بر ضرورت حضور این شرکتها در بازارهای بینالمللی، اظهار کرد: در این راستا با همکاری وزارت امور خارجه ۱۴ بسته اهدایی کرونایی شامل مواردی چون ونتیلاتور و اکسیژن ساز به ۱۴ کشور با هدف بازاریابی و تبلیغات و مشتری یابی ارسال شد.
وحدت تاکید کرد: این ۱۴ کشور شامل کشورهای مقصد صادراتی ایران از جمله کنیا، گرجستان و ارمنستان بوده است.
به گفته وی منایع مالی تهیه این ۱۴ بسته اهدایی کرونا از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تامین شده است.
رییس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی به بیان برگزاری رویدادهای نوآورانه در حوزههای مختلف پرداخت و با اشاره به برگزاری رویداد نوآورانه در زمینه کتاب کودک، خاطر نشان کرد: با برگزاری این رویداد فعالان عرصه فرهنگی توانستند از مهندسی، هنر، هوش مصنوعی و نمایش و تصویرگری برای انتقال اندیشه بهره ببرند.
وی کرسیهای نظریهپردازی را از جمله ظرفیتهای توسعه فناوری و نوآوری نام برد و افزود: از فراخوانهای منتشرشده استقبال خوبی میشود و این امر نشان میدهد که صندوق به تعهدات خود پایبند است و در این مسیر میتوانیم از ظرفیتهای کرسیهای نظریهپردازی در مقوله نوآوری که بحثهای نظری زیادی درباره آن وجود دارد، استفاده کرد.
انتهای پیام
نظرات