• دوشنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۹:۳۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400030302505
  • خبرنگار : 30057

شرایط ارتقای اساتید با برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی و نوآوری

شرایط ارتقای اساتید با برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی و نوآوری

رئیس دبیرخانه کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره گفت: به منظور توجه بیشتر به کرسی‌های نظریه پردازی، برگزاری کرسی‌های نظریه پردازی و نوآوری در آیین نامه ارتقا درج شد.

به گزارش ایسنا عبدالحسین خسروپناه امروز در مراسم امضای تفاهم نامه مشترک با صندوق نوآوری و شکوفایی که به صورت مجازی برگزار شد، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر کرسی‌های نظریه پردازی از سال ۱۳۸۱، افزود: بر این اساس کرسی‌های نظریه پردازی از این سال در فرهنگستان علوم راه‌اندازی شد و دو سال بعد در پژوهشکده فرهنگ و اندیشه اسلامی با حضور جمع ۳۰ تا ۳۵ نفری به کار نظریه پردازی پرداخته شد.

وی با اشاره به کارکرد این جمع خاطر نشان کرد: در صورت ارائه نظریه‎ای به این پژوهشکده، از سوی هیات داوران مورد ارزیابی قرار می‌گرفت، ولی این پژوهشکده از سال ۹۰ تا ۹۲ دچار مشکلات مالی و پژوهشکده فرهنگ و اندیشه اسلامی تعطیل شد.

خسروپناه فعالیت مجدد این پژوهشکده را از سال ۹۳ با ۵ نفر نیروی انسانی ذکر کرد و یادآور شد: در دور جدید فعالیت این پژوهشکده علاوه بر کرسی‌های نظریه پردازی، کرسی‌های ترویجی نیز راه اندازی شد.

رئیس دبیرخانه کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره تمرکز زدایی را از دیگر اقدامات انجام شده در حیات مجدد این پژوهشکده عنوان کرد و در این باره توضیح داد: در این راستا در همه استان‌ها و دانشگاه‌های بزرگ کشور، کمیته‎های دستگاهی در زمینه بررسی نظریه‌ها تشکیل شد که رییس این کمیته رؤسای دانشگاه‌ها و دبیر آن معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه‌ها است. به این کمیته‌ها اجازه داده شد تا کرسی‌های ترویجی را برگزار و گزارش آن را برای دبیرخانه ارسال کنند.

خسروپناه، اصلاح ساختاری را از دیگر اقدامات پژوهشکده فرهنگ و اندیشه اسلامی عنوان و اظهار کرد: در حال حاضر آیین نامه ارتقا در حال اصلاح است و در اصلاح قبلی این آیین نامه فعالیت اساتید در کرسی‌های نظریه پردازی درج شد و بر این اساس مشارکت در برگزاری کرسی‌های ترویجی ۲ تا ۴ امتیاز، کرسی‌های نوآوری ۷ امتیاز و کرسی‌های نظریه پردازی ۱۲ امتیاز در نظر گرفته شد.

وی یادآور شد: با این اقدامات اصلاحی، تعداد کرسی‌های نوآوری و نظریه پردازی از ۱۸  مورد ثبت شده به ۵۶ مورد ارتقاء یافته و بیش از ۳ هزار کرسی ترویجی در کشور برگزار شده است.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha