«هرمز اقبالی» در گفت و گو با ایسنا، با اعلام این خبر اظهار کرد: با این میزان اعتبار تعداد ۲۶۶ دستگاه انواع تراکتور، ۲۱ دستگاه انواع کمباین و ۷۰۳ دستگاه انواع ادوات کشاورزی شامل ادوات خاک ورزی، کاشت، داشت، برداشت و حوزه دام و طیور توسط کشاورزان استان خریداری شده است.
وی با بیان اینکه تعداد ۸۷ دستگاه انواع تراکتور به صورت نقدی و پیش فروش بر اساس سهمیه های ابلاغی مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی توسط کشاورزان استان جذب شده است، تصریح کرد: شاخص ضریب مکانیزاسیون کشاورزی استان در پایان سال ۱۳۹۹ به میزان ۱.۴۷ اسب بخار در هکتار رسیده در حالی که این شاخص در سال ۱۳۹۲ ( ۹۵ صدم) اسب بخار در هکتار بود که این رشد نشان دهندهی افزایش ضریب نفوذ ماشین آلات کشاورزی به داخل مزارع استان است.
رئیس اداره فناوریهای مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: با تقویت شاخصهای ضریب و درجه مکانیزاسیون، کاهش هزینه های تولید، افزایش راحتی و جذابیت کار کشاورزی، انجام به موقع عملیات کشاورزی، افزایش بهرهوری تولید و در نهایت افزایش درآمد را برای کشاورزان به همراه خواهد داشت.
اقبالی تاکید کرد: مکانیزاسیون کشاورزی به عنوان یک رویکرد اساسی در تولید محصولات کشاورزی به مفهوم کاربرد ماشین در فرآیند تولید و مدیریت مصرف نهادهها است که موجب ارتقاء بهرهوری تولید خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات