• پنجشنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۲۰:۳۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400023021929
  • خبرنگار : 50405

فرمانده سپاه امام رضا(ع):

برخلاف نظرسنجی‌ها به مشارکت بالا در انتخابات امیدواریم

برخلاف نظرسنجی‌ها به مشارکت بالا در انتخابات امیدواریم

ایسنا/خراسان رضوی فرمانده سپاه امام رضا(ع) گفت: ما در کشوری نیستیم که حوزه تاثیر انتخاباتمان فقط محدود به کشور خودمان شود، بلکه انتخابات کشور ما بر لبنان، سوریه، فلسطین و سایر کشورهای اسلامی تاثیر می‌گذارد.

سردار یعقوب‌علی نظری امروز در همایش رسانه و انتخابات که در سالن رضوان مرکز صدا و سیما خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: ما هم در بخش‌های سلامت، امنیت و مشارکت در انتخابات، وظیفه داریم به دستگاه‌های مربوطه کمک کنیم.

وی عنوان کرد: بر خلاف نتایج نظرسنجی‌ها، ما خیلی امیدواریم که میزان مشارکت در انتخابات بالا باشد. بسیار مهم است که مردم انگیزه پیدا کنند که در پای صندوق‌ها حضور پیدا کنند و ما وظیفه داریم مشکلاتی را که ممکن است انگیزه مردم برای حضور در انتخابات را کم کرده باشد، حل کنیم.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) با بیان اینکه ما قصد نداریم امید کاذب در مردم ایجاد کنیم، تاکید کرد: ما می‌خواهیم امیدواری مبتنی بر واقعیات را که رسانه‌های معاند تلاش می‌کنند توسط مردم نادیده گرفته شود، به مردم نشان دهیم.

نظری خاطرنشان کرد: فرق انتخابات در جمهوری اسلامی با انتخابات‌های سایر کشورها این است که ما انتخابات آگاهانه می‌خواهیم. انتخابات با عملیات روانی با ذات نظام ما همخوانی ندارد، ما می‌خواهیم عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم، نه اینکه خودمان تحت تاثیر آن قرار گیریم.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌های اقتصادی فراوان در استان، بیان کرد: کریدور بادی خواف یکی از این ظرفیت‌ها است. قطعا دلیل اینکه ما نمی‌توانیم به طور کامل از برخی از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم، ضعف مدیریت است.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) با بیان اینکه ما دیگر نمی‌توانیم برای دامداری سبک بر اساس مرتع برنامه‌ریزی کنیم، ادامه داد: ما باید بتوانیم برای تامین علوفه دام‌ها، از تکنولوژی استفاده کنیم. ما باید بتوانیم برای ساکنان روستا اشتغال‌زایی کنیم. ما با سرمایه‌داری و سرمایه‌گذاری مخالف نیستیم، اما نباید از به کارگیری نیروهای انسانی غافل شویم.

نظری با اشاره به انبار بودن شش میلیون تن کالای اساسی در گمرک‌های کشور، تصریح کرد: این‌ها از ضعف‌های مدیریتی ناشی می‌شود، وگرنه کشور ما ظرفیت‌های بالایی دارد و باید با تلاش و عبور از ضوابط دست و پا گیر، از ظرفیت‌ها استفاده و مشکلات را حل کرد.

وی با اشاره به کمک‌های مردمی که در ایام کرونا در نقاط مختلف کشور جمع‌آوری شده است، عنوان کرد: همین موضوع یکی از عوامل افزایش امیدواری در کشور است، بنابراین ما برای امیدواری چیزی کم نداریم.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) با بیان اینکه تولید قدرت در بخش‌های مختلف جمهوری اسلامی در حال انجام است، اضافه کرد: الآن شما ببینید وضعیت اسرائیل به کجا کشیده شده است. در طول تاریخ سابقه ندارد تمام فرودگاه‌های اسرائیل قطع پرواز کنند. اقتصاد اسرائیل وابسته به دریا است، اما الآن کشتی‌های اسرائیلی در دریا امنیت ندارند.

نظری با بیان اینکه مذاکرات دارای دو بخش پیدا و پنهان است، تاکید کرد: مگر می‌شود بدون قدرت رفت و در مقابل دشمن ایستاد؟ دیپلماسی پنهان به مراتب تعیبن‌کننده‌تر از دیپلماسی آشکار است. ما رفع تحریم عزتمندانه را خواستاریم و قدرت آن را هم داریم. امروز آمریکا در نقطه‌ای قرار گرفته که هم عقب‌نشینی و هم پیشروی برایش خسارت‌بار است.

وی با اشاره به پیشرفت غزه در طی سال‌های اخیر، بیان کرد: ممکن است اسرائیل زود تر از ۲۰، ۲۵ سال، شرایط از بین رفتن خود را فراهم کند. عربستانی که از ترس جنگ با ما، به درگیری با یمن روی آورد، امروز برای صلح به ما رجوع می‌کند.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) با تاکید بر اینکه ذات نظام جمهوری اسلامی مردمی است، ادامه داد: انتخابات در کشور ما بسیار با سایر کشورها متفاوت است. ما نباید اهداف و نگاه راهبردی را در انتخابات فراموش کنیم. ما در کشوری نیستیم که حوزه تاثیر انتخاباتمان فقط محدود به کشور خودمان شود، بلکه انتخابات کشور ما بر لبنان، سوریه، فلسطین و سایر کشورهای اسلامی تاثیر می‌گذارد.

نظری افرود: ما در برنامه‌ای تحت عنوان دعوت به خیر، برای افزایش مشارکت در انتخابات برنامه‌ریزی کردیم. ما باید مردم را به صورت عمومی دعوت به انتخابات کنیم. ما همچنین باید دعوت خانه به خانه و دعوت از طریق نخبگان و مهم‌تر از همه دعوت نفر به نفر را در دستور کار خود قرار دهیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha