• دوشنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۲۱:۵۹
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1400022014149
  • خبرنگار : 71429

سرپرست دادسرای ناحیه 14 تهران خبر داد

کاهش 40 درصدی پرونده های معوق در دادسرای ناحیه 14 تهران

کاهش 40 درصدی پرونده های معوق در دادسرای ناحیه 14 تهران

معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای ناحیه 14 تهران از کاهش 40 درصدی پرونده های معوق در این دادسرا خبرداد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، سیف الله بابا گل زاده در این رابطه توضیح داد: تعداد پرونده های معوق در دادسرای ناحیه 14، با 40 درصد کاهش از914 پرونده در سال 1398، به 550 پرونده در سال 1399 رسیده است.

 وی ادامه داد: بر اساس اطلاعات موجود در سامانه سمپ و گزارش معاونت آمار و انفورماتیک دادگستری استان تهران در سال 1399 و در مقایسه با سال 1398، عملکرد دادسرا در همه شاخص ها و از جمله درحوزه تسریع در رسیدگی به پرونده ها، کاهش موجودی شعب، رسیدگی به پرونده های معوق و درصد استفاده از ابلاغ الکترونیک رشد قابل توجهی داشته و دادسرا کارنامه قابل قبولی در اجرای سیاست های کلان قوه قضاییه و برنامه ها و دستورات ابلاغی دادستانی تهران ارائه کرده است.

به گفته این مقام قضایی موجودی دادسرا که در پایان سال 98 تعداد 14 هزار و 914 پرونده بود در سال 99 با 42 درصد کاهش به 8 هزار و 602 پرونده رسید.

بابا گل زاده اضافه کرد: متوسط زمان رسیدگی به پرونده ها که در سال 98 ، 94 روز بود در سال 99 با 20 درصد کاهش به 74 روز رسید و درصد ابلاغ الکترونیک در سال 99 با 11 درصد افزایش از 75 درصد در سال 98 به 86  درصد در سال 99 رسید.

سرپرست دادسرای ناحیه 14 تهران با اشاره به بخشنامه رئیس معزز قوه قضاییه و تأکیدات دکتر القاصی، دادستان محترم عمومی و انقلاب تهران مبنی بر استفاده از ظرفیت شوراهای حل اختلاف در رسیدگی به جرایم قابل گذشت اظهار کرد: در همین راستا علاوه بر دو شعبه شورای حل اختلاف که از سال 98 در دادسرا مستقر شده بودند، شعبه دیگری در آبان ماه 1399 در این ناحیه راه اندازی شد و در حال حاضر نرخ صلح و سازش در پرونده های شورای حل اختلاف به 25درصد رسیده که بخشی از آن مربوط به پرونده هایی است که در مراجع انتظامی پس از حصول سازش بین طرفین به دادسرا ارجاع می شود.

معاون دادستان تهران در تشریح اقدامات انجام شده در زمینه کاهش مجازات حبس تعزیری، به بازبینی پرونده های اجرای احکام ویژه زندانیان اشاره کرد و گفت: در این فرآیند جمعا یک هزار و 418 پرونده به محاکم کیفری 2 و دادگاههای تجدید نظر تهران ارسال و برای 72 فقره پرونده نیز قرار موقوقی اجرا صادرشد.

به گفته وی صدور 757 فقره دستور قضایی برای جلب متهمان و محکومان متواری، بازبینی پرونده های آمار موقت اجرای احکام، بازدید مستمر از مراجع انتظامی و نظارت بر رعایت حقوق عامه در بازارها، مراکز تجاری و مغازه ها از دیگر اقدامات مهم دادسرای ناحیه 14 تهران در سال گذشته بوده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۱ ۲۳:۲۶

بسیار عالی و مرحبا به این تلاش و پیگیری

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۹ ۱۷:۵۵

بسیارعالی و ممنون از تلاش و پیگیری های بی وقفتون