• سه‌شنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: گزارش و تحلیل
  • کد خبر: 1400021409450
  • خبرنگار : 71516

رای الیوم بررسی کرد

در عمق سرزمین‌های اشغالی چه خبر است؟

در عمق سرزمین‌های اشغالی چه خبر است؟

مساله جالب توجهی که سوالات زیادی را مطرح می‌کند افزایش حوادث مبهم و انفجارها و نشت گاز و نفت در شهرهای استراتژیکی مثل حیفا، تل‌آویو و الرمله در اراضی اشغالی است. برخی می‌گویند این‌ها حوادث حاشیه‌ای به خاطر اهمال کاری و سهل انگاری است اما برخی بعید نمی‌دانند که بیشتر این اتفاقات عمدی و توسط طرف‌های داخلی مثل مقاومت فلسطین یا خارجی (حزب الله لبنان) باشد که از طریق حمله سایبری صورت گرفته باشد.

به گزارش ایسنا، روزنامه فرامنطقه‌ای رأی الیوم در سرمقاله خود نوشت: ظرف دو هفته یا کمتر آتش‌سوزی در فرودگاه تل‌آویو و پالایشگاه اصلی حیفا، نشتی گاز آمونیاک در انبارهای ذخیره حیفا، انفجار مهیب در کارخانه موتورهای موشک‌های شهر الرمله و فرو ریختن پلی در مراسم دینی یهودیان در جبل الجرمق که به کشته شدن ۴۵ یهودی افراطی و زخمی شدن ۱۵۰ تن دیگر منجر شد و همچنین بستن تمام سواحل از الناقوره در شمال تا نوار غزه در جنوب به دلیل نشت ماده سمی قطران رخ داد.

گسترش دایره این حوادث آن هم در دوره زمانی کوتاه چه بسا در یک کشور جهان سومی و در منطقه عربی به دلیل فساد، محاصره، فقر و در سایه دولت‌های دیکتاتور قابل درک باشد اما در دولتی که مدعی است پیشرفته‌ترین و ثروتمندترین در خاورمیانه است سوالات زیادی را درباره این مساله و آینده و بقای آن مطرح می‌کند.

ما درباره شکست سامانه‌های گنبد آهنین که افتخار صنعت مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی است در رهگیری موشک سوری که در چند کیلومتری نیروگاه هسته‌ای دیمونا منفجر شد یا رهگیری تنها شش موشک از ۳۶ موشکی که از نوار غزه شلیک شد، صحبت نمی‌کنیم بلکه درباره حوادث مبهمی حرف می‌زنیم که مقامات رژیم صهیونیستی به آن اذعان کرده‌اند.

احتمال اینکه جنبش‌های مقاومت چه داخلی(فلسطین) و چه خارجی(حزب‌الله لبنان و محور مقاومت)  پشت این حوادث به ویژه نشت نفت و آتش‌سوزی‌های حیفا و تل‌آویو و انفجار کارخانه الرمله باشند، بعید نیست. مقامات رژیم صهیونیستی مدعی حمله سایبری ایران به کامپیوترهای سازمان‌های آب و برق بعد از چند هفته از وقوع آن هستند. درحال حاضر نیز محدودیت‌های شدیدی درباره انتشار هرگونه اطلاعاتی درباره بیشتر این حوادث به دلایل امنیتی و نظامی اعمال می‌شود.

همچنین باید نگرانی روزافزون محافل اسرائیلی نسبت به نزدیک شدن آمریکا به توافق با ایران درباره برجام، اعلام بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره شکستش در تشکیل دولت و افزایش احتمال برگزاری انتخابات پنجم ظرف کمتر از دو ماه را اضافه کرد. در نتیجه نصیحت نویسندگان اسرائیلی به شهرک‌نشینان درباره مهاجرت به اروپا، آمریکا و کانادا به دلیل فروپاشی قریب الوقوع دولتشان قابل درک و قانع کننده به نظر می‌رسد.

تصور کنید که این فروپاشی همزمان با قیام عربی و مقاومت روزافزون فلسطینی‌ها در برابر اشغالگری آمریکا باشد؟ 

تعویق انتخابات فلسطین و همدستی تشکیلات خودگردان فلسطین با اشغالگران و هماهنگی امنیتی را فراموش کنید و بر جوانان مقاوم و پایدار در قدس اشغالی و اطراف آن حساب باز کنید. صبر استراتژیک و پایبندی به آرمان‌ها و مخالفت با تسلیم و عادی‌سازی روابط کوتاه‌ترین راه‌ها برای بازپس‌گیری کرامت و حقوق غصب شده است. روزهای آتی با حوادث غافلگیره کننده مسرت بخشی همراه خواهد بود و خداوند داناتر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha