• سه‌شنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۳:۴۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1400021309263
  • خبرنگار : 71604

پیش‌بینی وضعیت ابتلاء به کرونا از طریق بررسی وضعیت کادر درمان

پیش‌بینی وضعیت ابتلاء به کرونا از طریق بررسی وضعیت کادر درمان

پژوهشگران ایرلندی باور دارند که با استفاده از داده‌های مربوط به ابتلای کادر درمان به کووید-۱۹ می‌توان یک سیستم هشدار برای آگاهی از ویروس‌های آینده ارائه داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از فلیپبرد، پژوهش جدیدی نشان داده است که ابتلای کادر درمان به کووید-۱۹ طی نخستین موج همه‌گیری، نمونه دقیقی از ابتلای عموم را ارائه می‌دهد و حاکی از این است که شاید بتوان داده‌های به دست آمده از کادر درمان را برای ارزیابی سریع شدت ویروس‌های آینده به کار گرفت.

پژوهشگران "کالج سلطنتی جراحان در ایرلند" ( RCSI )، داده‌های مربوط به ابتلای کادر درمان و پیشروی نخستین موج کووید-۱۹ را با استفاده از گزارش روزانه تعداد مبتلایان در ایرلند ارزیابی کردند. مدل‌های رایانه‌ای با استفاده از داده‌های مشابه در چهار کشور آلمان، انگلستان، کره جنوبی و ایسلند، نحوه پیشروی بیماری را در کشورهای متفاوت نشان دادند که با روش آزمایش، ردیابی و محدودیت‌های قرنطینه آنها مرتبط بود.

پژوهشگران دریافتند که داده‌های مربوط به کادر درمان، تصویر دقیق‌تری را در مورد نحوه همه‌گیری کووید-۱۹ ارائه می‌دهد. این موضوع نشان می‌دهد که دولت‌ها می‌توانند از داده‌های مربوط به کادر درمان برای تصمیم‌گیری در مورد اجرای محدودیت‌ها، آزمایش گسترده و ردیابی ویروس‌های آینده استفاده کنند.

"دونال اوشیا" (Donal O'Shea)، سرپرست این پژوهش گفت: همانطور که تجربه ما در مورد کووید-۱۹ نشان داد، اجرای اقدامات به موقع برای مقابله با بیماری می‌تواند به نجات جان افراد و کاهش شیوع بیماری کمک کند. در هر حال، آزمایش در مقیاس گسترده می‌تواند زمان‌بر باشد و به تاخیر در تصمیم‌گیری و به خطر افتادن جان بیماران منجر شود. دولت‌ها می‌توانند با استفاده از داده‌های مربوط به کادر درمان، تصمیم‌های آگاهانه‌ای را در مورد اقدامات به موقع هنگام ظهور ویروس بگیرند.

این پژوهش نشان می‌دهد که تعداد کمی از کشورها می‌توانند سیستم‌های کارآمدی را ایجاد کنند که همه افراد را مورد بررسی قرار دهد و به قرنطینه افراد مبتلا به کووید-۱۹ بپردازد.

دکتر "دان وو" (Dan Wu)، از پژوهشگران این پروژه گفت: راه‌اندازی سیستم‌های آزمایش در مقیاس گسترده برای کادر درمان، بسیار ساده‌تر از تنظیم یک برنامه مشابه برای همه است زیرا زیرساخت آزمایش بیماری‌ها همیشه در محیطهای درمانی وجود دارد.

این پژوهش، در مجله "PLOS ONE" به چاپ رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha