• سه‌شنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1400020704602
  • خبرنگار : 71640

سازمان بازرسی کل کشور خبر داد

اختلاس ۱۱۰ میلیاردی در یک بیمارستان‌

اختلاس ۱۱۰ میلیاردی در یک بیمارستان‌

در راستای بررسی عملکرد مالی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمان و یکی از بیمارستان‌ها توسط سازمان بازرسی، ملاحظه شد مسئول امور مالی بیمارستان، از ابتدای سال ۱۳۹۸ با مشارکت پیمانکاران دارویی، طبخ و توزیع و خدمات و تنظیف اقدام به ثبت ۱۱۰ میلیارد ریال سند صوری در سیستم حسابداری بیمارستان کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از سازمان بازرسی کل کشور، نتایج بازرسی‌های استانی به شرح زیر است:

واریز جریمه ۸۷ میلیاردی از سوی واردکنندگان متخلف به حساب خزانه دولت

هرمزگان- بازرسان اداره کل بازرسی استان هرمزگان در جریان بررسی نحوه ایفای تعهدات اعتبارات اسنادی و حواله‌های ارزی در تعدادی از بانک‌های این استان، با بررسی اسناد و مدارک دریافتند تعدادی از شرکت‌های واردکننده اقدام به اخذ حوالجات ارزی از شعب تابعه بانک‌های استان کرده اما تعهدات ارزی خود ایفا نکرده‌اند این امر منتهی به خروج ارز از چرخه اقتصادی کشور شده است.

در پی تذکر و ورود بازرسی کل استان هرمزگان، ضمن تنظیم صورتجلسه با مدیران استانی بانک‌های عامل، شرکت‌های مربوطه به مراجع قضایی معرفی و پیرو ایرادات احصاء شده توسط این بازرسی کل نسبت به پرداخت جریمه به مبلغ ۸۷ میلیارد ریال توسط شرکت‌های مذکور به حساب خزانه دولت در بانک مرکزی اقدام شده است.

جلوگیری از تضییع ۸ هزار میلیارد ریالی مطالبات ادارات کل تامین اجتماعی تهران بزرگ

تهران- حسب انجام بازرسی از ادارات کل تامین اجتماعی غرب و شرق تهران بزرگ مشخص شد در مجموع مبلغ بیش از ۸ هزار میلیارد ریال پیرامون «پیمان‌های محاسبه نشده»، منظور نشده که با پیگیری بازرسی کل استان تهران به صورت بدهی قطع ثبت شد.

با اقدامات انجام شده طبق مستندات تاکنون در اداره کل شرق تامین اجتماعی تهران بزرگ بالغ بر ۷۰ درصد و در اداره کل غرب تامین اجتماعی تهران بزرگ نیز بالغ بر ۵۰ درصد از بدهی‌ ایجاد شده، وصول گردیده و مابقی نیز به عنوان «بدهی قطعی ایجاد شده» در سامانه مربوط ثبت و در مرحله ابلاغ یا صدور اجرائیه است.

۲۰۰ هکتار از اراضی حد بستر رودخانه‌های استان زنجان رفع تصرف شد

زنجان- با ورود بازرسی‌کل استان زنجان سند مالکیت ۱۴۷۳ هکتار از اراضی حد بستر رودخانه‌های استان زنجان به نام دولت اخذ شد.

با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته از شرکت آب منطقه‌ای زنجان، ۲۰۲ هکتار از اراضی حد بستر رودخانه‌های استان تاکنون رفع تصرف و ۳۲ کیلومتر از رودخانه‌ها و مسیل‌های برون شهری، لایروبی شده است.

همچنین حسب پیگیری به عمل آمده سامانه ثبت قراردادهای اجاره حد بستر در  شرکت آب منطقه‌ای زنجان طراحی و تمامی قراردادهای اجاره بستر در سامانه موصوف به صورت منسجم ثبت و نگهداری می‌شود. در سال گذشته نیز تعداد ۴۷۱ فقره قرارداد اجاره حد بستر غیرفعال رودخانه‌ها و مسیل‌های استان به میزان حدود ۶۰ هکتار از اراضی متعلق به دولت، با متقاضیان کشت زارعی برای اراضی موصوف، منعقد شده است.

همچنین خبر دیگر از این استان اینکه حسب بازرسی‌های به عمل آمده عواملی که ۷۰۸ تن آرد را خارج از شبکه توزیع می‌کردند، به دام قانون افتادند.

 بازرسان بازرسی کل استان زنجان دریافتند در یکی از شهرستان‌های استان تعداد ۱۷.۷۵۰ کیسه معادل ۷۰۸ تن آرد علی رغم ثبت در سامانه خرید به واحدهای نانوایی تحویل نشده است. با بررسی‌های بیشتر مشخص شد کارخانه‌های آرد با مشارکت راننده شرکت حمل و نقل و نیز همراهی احدی از مسئولان اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با سوء استفاده از موقعیت خود حدود ۱۵ میلیارد ریال از طریق غیر قانونی تحصیل کرده‌اند که گزارش‌های لازم در این خصوص تهیه و به مراجع قضایی ارسال شد. مبلغ مذکور یارانه گندمی بوده که از خزانه دولت برای مردم پرداخت شده است لیکن افراد مذکور با تبانی و سوءاستفاده از موقعیت خود آردها را توزیع نکرده و در بازار آزاد به فروش رسانده‌اند.

کشف اختلاس ۱۱۰ میلیاردی در یکی از بیمارستان‌های استان کرمان

کرمان- در راستای بررسی عملکرد مالی دانشگاه علوم پزشکی استان و یکی از بیمارستان‌ها ملاحظه شد مسئول امور مالی بیمارستان، از ابتدای سال ۱۳۹۸ با  مشارکت پیمانکاران دارویی، طبخ و توزیع و خدمات و تنظیف اقدام به ثبت ۱۱۰ میلیارد ریال سند صوری در سیستم حسابداری بیمارستان کرده و تا زمان کشف جرم مبلغ ۸۴ میلیارد ریال از وجوه بیمارستان به این پیمانکاران پرداخت شده است.

با پیگیری انجام شده تاکنون جمعاً ۵۸ میلیارد ریال از وجوه اختلاس شده توسط متهمان پرونده به بیمارستان برگشت داده شده است.

پیگیری تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهای جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان بوشهر

بوشهر- با توجه به بازدید بازرس کل استان بوشهر از انبارهای اداره جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان و پیگیری تصمیمات اتخاذ شده در راستای تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارها، تعداد ۹۲۷ دسته کالا شامل لوازم خانگی برقی و غیر برقی، لوازم ساختمانی، انواع ظروف، مصنوعات مختلف به ارزش حدود ۲۹۵ میلیارد ریال به فروش رسید.

همچنین تعداد ۱۰۵ پرونده شامل کالاهای فاسد، ممنوعه، تاریخ منقضی و فاقد مصرف ثانویه به ارزش بیش از ۹۳ میلیارد ریال معدوم شد. درخصوص کالاهای قاچاق نیز تعداد ۲۴۱ پرونده جدید به ارزش ۹۷۲ میلیارد ریال تشکیل و در چرخه اقدام گرفته است.

اقدامات این بازرسی کل به منظور تعیین تکلیف و نهایی‌سازی کلیه کالاهای موجود در انبارهای موصوف همچنان در حال انجام و پیگیری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۲-۰۷ ۱۲:۲۰

با سلام و خسته نباشی این روش ، راه مبارزه اساسی با فساد نیست و این مهم را هم شما و هم خیلی ها می دانند ولی فاقد نهاد قدرت اند و کاری از دستشان بر نمی آید. وجدانا نه سر خود کلاه بگذارید و نه شیر به سر بیچاره مردم!!