به گزارش ایسنا، حمید چوبینه در پاسخ به این سوال که تاکنون چند نفر در شهرداری تهران از مدیران و معاونان شهرداری یا شورای شهریها در مقابل کرونا واکسینه شدهاند، گفت: تاکنون حتی یک مورد واکسیناسیون در این زمینه به ما گزارش نشده است.
وی افزود: واکسیناسیون کارکنان بهشت زهرا و سازمان پسماند انجام شده و از دیروز واکسیناسیون کادر درمان شرکت شهر سالم که تعدادشان حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر است نیز آغاز شد.
مدیرعامل شرکت شهر سالم تاکید کرد: بر اساس آمارهای رسمی تاکنون ۳۰۵۲ نفر در شهرداری مبتلا به کرونا شده و ۶۲ نفر نیز جان خود را از دست دادند که البته آمار غیررسمی بیشتر از این تعداد است چرا که برخی از سازمانها ممکن است آمار جدید مبتلایان متوفیان را به شهرداری اعلام نکرده باشند.
دکتر چوبینه بیان داشت: بر اساس آنچه که مدیران مربوطه در شهرداری تهران اعلام کردند سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی بیشترین مبتلایان و متوفیان کرونا را داشتهاند.
بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت شهر سالم، چوبینه گفت: در صورتی که شرایط برای تامین و خرید واکسن توسط شهرداری فراهم شود قطعاً ۳۰۰ هزار نفر از خانواده شهرداری تهران را با اولویت بندی در مقابل کرونا واکسینه میکنیم.
انتهای پیام
نظرات