حجت الاسلام و المسلمین حجت ملکی چهارشنبه شب در جمع خبرنگاران با اشاره به تهیه و تدوین فیلمنامه زندگی پربرکت حضرت خدیجه(س) باذکر این مطلب که الگوهای بزرگی همچون بزرگان و علمای دینی باید هرچه بیشتر با نگاه تقریبی به جهان اسلام معرفی شوند تصریح کرد: در همین رابطه سیره و زندگینامه آنان باید در قالبهای گوناگون رسانهای به ویژه فیلم و سریال به جامعه به ویژه جوانان ارائه شود.
وی افزود: ام المسلمین حضرت خدیجه کبری(س) بیش از ۲۵ سال در کنار پیامبر اکرم(ص) زندگی مشترک داشته و نقش ایشان در بقای اسلام انکارناپذیر است. عفت و پاکدامنی، جایگاه بلندمرتبه و ثروت ایشان به عنوان یکی از بزرگان قریش زبانزد بوده است.
رئیس مؤسسه آیین معنویت با اشاره به حمایت های مادی و معنوی حضرت خدیجه(س) از رسول گرامی اسلام(ص) اظهارکرد: فیلمنامه زندگی حضرت خدیجه(س) با رویکرد بین المللی در دست تهیه بوده و می تواند مقدمه ای برای ساخت هر چه بیشتر فیلم و انیمیشن های فاخر از زندگی بزرگان دین باشد که این مسأله باید مورد توجه رئیسان امر قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه برای ساخت فیلم زندگی حضرت خدیجه(س) به دنبال بهترین های سینمای ایران هستیم، توجه جدی تر علما و مراجع عظام به اثرگذاری فیلم و سینما را مورد توجه قرار داد و گفت: ساخت فیلم های تاریخی مقدمه های بسیار سنگینی دارد و برای ساخت این فیلم فاخر باید خیز مناسبی برداشته شده و به نظر پیش تولید گسترده و طولانی خواهد داشت.
ملکی تدوین فیلم نامه بسیار غنی و مناسب، تهیه تمامی امکانات و تجهیزات لازم و تأمین منابع اعتباری لازم را برای ساخت این فیلم بسیار مهم مؤثر دانست و گفت: از همه نهادهای فرهنگی و حوزوی و تمامی فعالان و هنرمندان به ویژه فیلمنامه نویسان برای ساخت یک فیلم سینمایی مطلوب کمک و یاری می خواهیم.
وی با بیان اینکه حضرت خدیجه(س) جزو چهار زن برتر جهان بشریت است، از تلاش برای انتخاب یکی از کارگردانان سرشناس کشورمان برای ساخت این فیلم خبر داد و گفت: امیدواریم بتوانیم در راستای توسعه معارف ناب دینی در جامعه گام های مثبت و مؤثری برداریم.
وی با بیان اینکه متأسفانه کتاب در سبد خانوار بسیار کمرنگ شده است، به تأثیرگذاری محتواهای رسانه ای به ویژه در فضاهای مجازی اشاره کرد و گفت: ما تاکنون در این زمینه بسیار ضعف داشته ایم و باید جای خالی کتاب را برای جوانان و نوجوانان به خوبی پر کنیم.
رئیس مؤسسه آیین معنویت با بیان اینکه اکثر شیعیان و اهل سنت، حضرت خدیجه(س) را به عنوان ام المسلمین شناخته و بیش از ۱۰۰ منبع شیعه و سنی در رابطه با زندگی ایشان وجود دارد، تصریح کرد: درباره نمایش صورت ایشان در فیلم، اشکال فقهی ندیده ایم ولی در نهایت استعلام و نظرسنجی های لازم انجام خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات