«غلامعلی دهشیری» در نشست مقدماتی برنامهریزی هفته بزرگداشت قوه قضائیه از اختتامیه اولین دوره جشنواره عدلیه و رسانه به عنوان شاخصترین برنامه دستگاه قضا استان در هفته قوه قضائیه یاد کرد و گفت: این جشنواره از برنامههای ابتکاری دستگاه قضا استان بود که از تیرماه سال گذشته آغاز و پس از یک سال پیگیری مستمر و همراهی اصحاب رسانه استان در تیرماه سال جاری اختتامیه آن همراه با معرفی نفرات برتر حتیالامکان با حضور یکی از مقامات برگزار می شود.
وی با بیان این که برنامههای بزرگداشت هفته قوه قضائیه باید به دو بخش داخلی و بیرونی تقسیم شود، افزود: وجه اشتراک هر دو برنامه آن است که باید کاربردی بوده و دارای خروجی مثبت باشد.
دهشیری با اشاره به ابلاغ سند تحول قوه قضائیه به عنوان نقشه راه، بیان کرد: گفتمانسازی فرهنگی این سند باید به عنوان محور برنامههای هفته قوه قضائیه با تبیین برشهای موثر آن قرار گیرد.
رئیس کل دادگستری استان تصریح کرد: ارتقای سرمایه اجتماعی، مردمی کردن قوه قضائیه، مقابله با فساد، حمایت از تولید و مانع زدایی از آن، توجه به حقوق عامه، هوشمندسازی دستگاه قضایی، کرامت ارباب رجوع و غیره از جمله برشهایی از سند تحول قوه قضائیه است که میتواند به عنوان شعار محور فعالیتها قرار گیرد.
وی گفت: در سال گذشته فعالیتهای جهادی بسیاری در دستگاه قضای استان توسط همکاران خدوم اداری و قضایی در شرایط کرونایی انجام شد که باید این فعالیتها به شکل هنرمندانه برای مردم تببین شود.
وی با اشاره به هوشمندسازی خدمات دستگاه قضا در حوزههای مختلف، اضافه کرد: هفته قوه قضائیه فرصتی مناسب جهت معرفی این خدمات به مردم است.
رئیس کل دادگستری استان گفت: در حوزه برنامههای درون مجموعه باید بازخوردهای برنامه های سال های گذشته جمع آوری، ارزیابی و برای سال جدید با رویکرد جدید و چاشنی ابتکار برنامه ریزی صورت گیرد.
وی افزود: با توجه به شرایط کرونایی کشور، انتخابات ۱۴۰۰ و برنامههای ابلاغی از سوی قوه قضائیه، برنامههای بزرگداشت سالروز شهادت آیت الله بهشتی، یارانش و هفته بزرگداشت قوه قضائیه باید در استان قابلیت شناور بودن را داشته باشد تا بتوان با شرایط برنامه های درخور شانی را در استان برگزار کرد.
دهشیری در پایان بر لزوم تبیین ابعاد مختلف شخصیت علمی، فقاهتی، انقلابی و جهادی معمار دستگاه قضایی حضرت آیت الله دکتر شهید بهشتی تاکید کرد.
انتهای پیام
نظرات