شاهین مهردلان در گفتوگو با ایسنا در خصوص کسب عنوان نایب قهرمانی مسابقات بینالمللی دوومیدانی مشهد، جام امام رضا(ع) اظهار کرد: با آمادگی بدنی خوبی در این مسابقات شرکت کردهبودم، اما به دلیل استاندارد نبودن دایره پرتاب نتوانستم آنطور که باید و شاید ظاهر شوم. سایر ورزشکاران نیز همین مشکل را داشتند. متاسفانه دایره پرتاب لیز بود و در حالی که روز قبل از مسابقه هم به مسئولان اعلام کرده بودیم، اما توجهی به این مشکل نداشتند.
وی افزود: درخواست دادیم پودر منیزیم در دایره پرتاب بریزند. هر چند خلاف قوانین است، اما وقتی که مشکل دایره پرتاب درست نشده نباید مسابقات در این بخش برگزار میشد. مسئول برگزاری مسابقات استفاده از پودر منیزیم در دایره پرتاب را ابتدا بلامانع اعلام کرد، اما در روز مسابقه حرف خود را تغییر داد.
رکوردار پرتاب وزنه داخل سالن آسیا گفت: رکوردم ۲۰ متر و ۷۴ سانتی متر است، اما در این مسابقات ۱۹ متر و ۵۰ سانتی متر پرتاب کردم. برای ثبت رکوردی بالاتر از حدنصاب کسب سهمیه المپیک که ۲۱ متر و ۱۰ سانتیمتر است، در این مسابقات شرکت کردم، اما با این مشکل روبرو شدیم و نتوانستم رکوردم را ارتقا دهم. پیش از مسابقات شرایط خوبی در تمرینات داشتم و رکوردهای ورودی المپیک را هم ثبت کرده بودم.
مهردلان در خصوص میزبانی مشهد و استادیوم امام رضا (ع) خاطرنشان کرد: میزبانی مشهد و ورزشگاه امام رضا(ع) خیلی خوب بود، اما کاش به نظر ورزشکاران هم اهمیت میدادند. وقتی تمام ورزشکاران از مشکل دایره پرتاب میگویند و کسی رسیدگی نمیکند، ضعف در اجرای این مسابقات را نشان میدهد. با وجود این که مشهدی هستم، اما برای نخستین بار در این ورزشگاه پرتاب داشتم. حتی پیش از روز مسابقه هم اجازه تمرین و پرتاب را به ما ندادند.
وی ادامه داد: مسابقات پرتاب دیسک پس از مسابقات پرتاب وزنه برگزار شد. جر و بحث ورزشکاران پرتاب وزنه باعث شد که برای مسابقات پرتاب دیسک اجازه دهند در دایره پرتاب پودر منیزیم بپاشند. اگر استفاده از پودر منیزیم در دایره پرتاب ممنوع است، باید برای همه ممنوع باشد. با این کار فقط به دنبال این بودند تا به غیر از ورزشکاران پرتاب وزنه، صدای سایر ورزشکاران بابت مشکل دایره پرتاب بلند نشود.
رکوردار پرتاب وزنه داخل سالن آسیا در خصوص برنامههای آتی خود تصریح کرد: به کسب سهمیه المپیک امید دارم. تمام امیدم به فدراسیون دوومیدانی است که چه برنامه و اعزامهایی برایم در نظر میگیرد. شخصا نمیتوانیم به مسابقات اعزام شویم و باید منتظر بمانیم و ببینیم فدراسیون برای ورزشکارانش چه برنامهای دارد.
مهردلان گفت: در رقابتهای پرتاب وزنه مسابقات بینالمللی دوومیدانی مشهد بدترین نتیجه عمر ورزشیام را کسب کردم، البته همین رکورد را نفر دوم بازیهای آسیایی جاکارتا کسب کرده بود. در حال حاضر بالاترین رکوردهای پرتاب وزنه ایران دست من است. فدراسیون ابتدا باید به ورزشکارش رسیدگی کند، سپس از او انتظار داشته باشد. وقتی هیچ امکاناتی دریافت نکردهام و شرایط تمرینی برایم فراهم نشده است، چرا باید انتظارات از من بالا باشد؟ برای تمریناتم در مشهد هنوز باید با افراد مختلفی تماس بگیرم تا در استادیوم را برایم باز کنند.
وی اضافه کرد: نمیدانم فدراسیون چرا با من که به سهیمه المپیک هم نزدیک هستم چنین رفتاری میکند. سایر ورزشکاران در اردو هستند و از تغذیه و حقوق مناسبی برخوردارند. فدراسیون دوومیدانی کاملا مرا رها کرده است. مسئولان خراسان رضوی نیز تا کنون حمایتی از من نداشتهاند. مسئولان استانی بدانند که من ورزشکار شهر و استان خودشان هستم. چرا به ورزشکاران دیگری که شرایط پایینتری نسبت به من دارند، رسیدگی میشود، اما پیگیر کارهای من نیستند.
رکوردار پرتاب وزنه داخل سالن آسیا افزود: حداقل توقع دارم بابت یک زمین تمرین، تمریناتم به مشکل نخورد. یک ورزشکار چه زمانی وقت میکند که برای خودش غذا درست کند؟ از تمرینات خسته باز میگردم و باید غذایم را هم خودم تدارک ببینم. ورزشکاری که برای ورودی المپیک تمرین میکند باید چنین شرایطی داشته باشد؟
مهردلان با اشاره به پرداخت ضعیف حقوق و مزایا از سوی فدراسیون دوومیدانی و مسئولان ورزشی خراسان رضوی عنوان کرد: از دوره هاشم صیامی ماهیانه دو میلیون حقوق برایم در نظر گرفتهاند که سه ماه پرداخت شده و دو ماه است پرداخت نشده است. در خراسان رضوی نیز حمایتها بسیار ضعیف است و مدام حرف از حمایت میزنند، اما نمیدانم چه زمانی میخواهند به حرفهای خود جامه عمل بپوشانند.
انتهای پیام
نظرات